Gebeliğe Hazırlık Tüp bebek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alyaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
89
19
88
Merhaba hanımlar ben tüp bebek yaptırdım transferin 8 günü sol kasıkta ağrı ile gece uyanmıştım transferin 8 günü hem evde test yapmıştım hem hastaneye gidip kan vermiştim çok şükür Kan degerim 117 çıktı pozitif çıktı transferin 13 günü tekrar kan verdim 1627 çıktı ve şuan 5 haftaya girdik sayılır ama ara lekelenmem var ve sabaha tekrar akıntı oluyor sol kasık ve sağ kasığım ağrıyor acaba bu durumu yaşıyanlar var mı

Merhaba hanımlar ben tüp bebek yaptırdım transferin 8 günü sol kasıkta ağrı ile gece uyanmıştım transferin 8 günü hem evde test yapmıştım hem hastaneye gidip kan vermiştim çok şükür Kan degerim 117 çıktı pozitif çıktı transferin 13 günü tekrar kan verdim 1627 çıktı ve şuan 5 haftaya girdik sayılır ama ara lekelenmem var ve sabaha tekrar akıntı oluyor sol kasık ve sağ kasığım ağrıyor acaba bu durumu yaşıyanlar var mı
Lekelenmeyi yasamadim ama yasayanlari cok okudum buralarda yinede bir doktorunu ara sor derim onun disinda agri bende halen var kasiklarima batmalar oluyo rahim buyuyo ve bebege yer aciliyo merak etme yani akintilarda cok normal onlarda herkesete olan sey rahatla ve kendini dinlememeye calis

Back