• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebek

sisi87

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
43
8
286
38
İstanbul
Gonal -F ve merional kullanimi ile yumurtalari buyumeyen ve tup bebek icin tedavisi iptal edilen var mi aramizda? Acikcasi doktorum neredeyse imkansiz gibi konustu. 1 yumurta bile olsa onun tum bu asamalardan gecip mutlu sona ulasmasinin cok zor oldugunu soyluyor.

Gonal -F ve merional kullanimi ile yumurtalari buyumeyen ve tup bebek icin tedavisi iptal edilen var mi aramizda? Acikcasi doktorum neredeyse imkansiz gibi konustu. 1 yumurta bile olsa onun tum bu asamalardan gecip mutlu sona ulasmasinin cok zor oldugunu soyluyor.
Benim degil ama cok yakin bir arkadaşımın da karşılaştığı durum buydu ne olursa olsun ben devam edeceğim tedaviye dedi ve sonuc 2 yumurtası gelişti. Bazen sonradan da coşabiliyor yumurtalarimiz ilginç bir şekilde:)) tavsiyem eger başladıysanız pes etmeyin devam edin

Doktorunuzu değiştirin bence böyle umutsuz konuşan insanlara sinir oluyorum amh 0.01 olanlarda bile 1 yumurta bulup hamile kalanlar oluyor hiç olumsuz düsünmeyin bu ilaçlarla büyümüyorsa başka bir ilaç yada dozunu değiştirebilirler bazen yüksek doz ilaç kullanımı yumurtalıkları olumsuz etkiliyor ve kalitesiz olmasına sebep oluyor ilaçların dozları değiştirilebilir havuz yapılabilir prp yapılabilir bir sürü yöntem var olumsuz düsünmeyin ve pes etmeyin tek yöntem bu bence

Var cnm benm 1arkadasım o 1tanecık embryoyla 3ay önce hamıs oldu.onunda yumurtası olmuyordu olan kalıtesz va denılıodu.merkezi degıstırdı ek takvıye kullandı snra 3yumurtası olustu hemde blast 1.5sene bos yere bir merkezde vakıt kaybettı bir sonraki merkezde ilk seferde hamıs oldu.sana tavsıyem drunu bi gözden geçir

Back
X