Tup bebek

Gokm06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
124
En iyi cevaplar
1
27
48
33
Merhaba 5.gün 2 adet embriyo transferi yapıldı. Kan değerlerim
12.gün 9.89
15.gün 24.21
2 gün sonra tekrar kan vericem. Boyle olup kan değeri yükselen, tutan var mı?

Merhaba 5.gün 2 adet embriyo transferi yapıldı. Kan değerlerim
12.gün 9.89
15.gün 24.21
2 gün sonra tekrar kan vericem. Boyle olup kan değeri yükselen, tutan var mı?
2 GÜNDE BİZ %70 CİVARINDA YÜKSELMESİ GEREKİYOR 15. GÜN YAPTIRDIYSANIZ 17. GÜN KAN VERİN DAHA NET OLUR SONUÇ

7. Gün falan denemişmiydiniz
Hayırlı olsun
7. günde demedim en erken 8. günde çıkar dediler ben 8. gün akşam yaptım 5. gün embriyosu genelde ilk 2 günde tutunuyor 3. gün embriyosu daha uzun 5-6 günü bulabiliyor tutunması o yüzden bence 10. günü bekleyin en erken birde taze transfermi donmuş mu?

Donmuştu
Peki bu da fark ediyormu taze yada donmuş olması. Ben hiç bir şey bilmiyorum ilk denemem o yüzden bu konuda eksiğim

Donmuştu
Peki bu da fark ediyormu taze yada donmuş olması. Ben hiç bir şey bilmiyorum ilk denemem o yüzden bu konuda eksiğim
evet taze transferde çatlatma iğnesinin etkisi oluyor genelde o yüzden vücutta beta hcg yükseliyor 10 günden donra düşmeye başlıyor o yüzden 10. günden önceki testler yanıltıcı oluyor, donmuş embriyoda çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş oluyor eğer gebelik oluşmussa 7. 8. günde çıkıyor idrar testinde

İnşallah benimde pozitif olur bugün 8. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…