2 GÜNDE BİZ %70 CİVARINDA YÜKSELMESİ GEREKİYOR 15. GÜN YAPTIRDIYSANIZ 17. GÜN KAN VERİN DAHA NET OLUR SONUÇMerhaba 5.gün 2 adet embriyo transferi yapıldı. Kan değerlerim
12.gün 9.89
15.gün 24.21
2 gün sonra tekrar kan vericem. Boyle olup kan değeri yükselen, tutan var mı?
Peki 3. Gün embriyosu 7. Gün idrarda çıkar mı2 GÜNDE BİZ %70 CİVARINDA YÜKSELMESİ GEREKİYOR 15. GÜN YAPTIRDIYSANIZ 17. GÜN KAN VERİN DAHA NET OLUR SONUÇ
zannetmiyorum 5. gün donmuş embriyo transferi oldum o bile 8 . günde çıktıPeki 3. Gün embriyosu 7. Gün idrarda çıkar mı
7. Gün falan denemişmiydinizzannetmiyorum 5. gün donmuş embriyo transferi oldum o bile 8 . günde çıktı
7. günde demedim en erken 8. günde çıkar dediler ben 8. gün akşam yaptım 5. gün embriyosu genelde ilk 2 günde tutunuyor 3. gün embriyosu daha uzun 5-6 günü bulabiliyor tutunması o yüzden bence 10. günü bekleyin en erken birde taze transfermi donmuş mu?7. Gün falan denemişmiydiniz
Hayırlı olsun
Tecrübeyle sabit 8. Gün idrar testi yapmıştım çıkmadı canım. 11.gun kan testiyle ogrenmistimPeki 3. Gün embriyosu 7. Gün idrarda çıkar mı
Donmuştu7. günde demedim en erken 8. günde çıkar dediler ben 8. gün akşam yaptım 5. gün embriyosu genelde ilk 2 günde tutunuyor 3. gün embriyosu daha uzun 5-6 günü bulabiliyor tutunması o yüzden bence 10. günü bekleyin en erken birde taze transfermi donmuş mu?
İnşallah benimde çıkar sizin kaçıncı gündüTecrübeyle sabit 8. Gün idrar testi yapmıştım çıkmadı canım. 11.gun kan testiyle ogrenmistim
evet taze transferde çatlatma iğnesinin etkisi oluyor genelde o yüzden vücutta beta hcg yükseliyor 10 günden donra düşmeye başlıyor o yüzden 10. günden önceki testler yanıltıcı oluyor, donmuş embriyoda çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş oluyor eğer gebelik oluşmussa 7. 8. günde çıkıyor idrar testindeDonmuştu
Peki bu da fark ediyormu taze yada donmuş olması. Ben hiç bir şey bilmiyorum ilk denemem o yüzden bu konuda eksiğim
İdrar testi 8.gun negatifti. 11. Gün kan verdim beta 44 tüİnşallah benimde çıkar sizin kaçıncı gündü
Yok sormak istediğim 3. Gün embriyosu mu 5. Gün embriyosu muİdrar testi 8.gun negatifti. 11. Gün kan verdim beta 44 tü
İnşallah benimde pozitif olur bugün 8. Günümevet taze transferde çatlatma iğnesinin etkisi oluyor genelde o yüzden vücutta beta hcg yükseliyor 10 günden donra düşmeye başlıyor o yüzden 10. günden önceki testler yanıltıcı oluyor, donmuş embriyoda çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş oluyor eğer gebelik oluşmussa 7. 8. günde çıkıyor idrar testinde
Ah yanlış anladımYok sormak istediğim 3. Gün embriyosu mu 5. Gün embriyosu mu
Taze transfer 3.gun embriyo transferim olmuştu. 8. Gün idrar testi yaptım tamamen tek cizgiydi hiçbir şeyin etkisi falan kalmamıştı. 11. Gün kan testi sonucum 44 çıktı. İdrar testinin yanıltıcı olduğunu tecrübe ile doğruladim resmenİnşallah benimde pozitif olur bugün 8. Günüm
İnşAllah 2 gün daha bekleyin direk kan verin Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınİnşallah benimde pozitif olur bugün 8. Günüm
Anladım hayırlı olsunAh yanlış anladım3.gun embriyosu o yüzden yazdım zaten
Amin inşallahİnşAllah 2 gün daha bekleyin direk kan verin Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Dış gebelikle sonuçlandı maleseff canım. İnşallah hayırlı sağlıklı haberler alırsınız inşallahAnladım hayırlı olsundarısı başıma
Geçmiş olsun amin inşallahDış gebelikle sonuçlandı maleseff canım. İnşallah hayırlı sağlıklı haberler alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?