Tüp bebek

Sema Aktas

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2021
5
3
16
Öncelik 'le her kese merhaba. Yorumları okudum,okudukça duygulanıp ağladım 'da. Allah anne olmayı istedik her kadının kucağına nur topu gibi sağlıklı çocuk nasıp etsin inşallah. Benim normal ilk hamileliğim dış gebelik oldu ve bir tüpü mü aldılar. Iyi senedir hamilelik yok sonuç tek kalmış tüpün sonu yanı kıllı bölgesiymiş tıkanıklık varmış. Şimdi tek çaremiz tüp bebek,ama ben 3;4 tanı çocuğum olmasını hayali ile yaşadım. Şimdi nasıl olucak bilemiyorum.Para konusu simdilik biraz sıkıntı inşallah ocak ayına kadar hallederiz.Ben yeni üye oldum fazla bu programı anlamadım umarım yardmcı olursunuz çabucak öğrenerim.

Çok geçmiş olsun 3 dış gebelik geçirmiş ve sağ tüpü alınmış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Benimde sol tüpünde tıkalı olduğunu yeni öğrenmem tüp bebeğe yönlendirdi bizi. Yaşınız kaç? Tahminen gençsinizdir. Ben 38 yaşındayım 1 sene sonra devlet ödemeyecek benim tüp bebek ücretimi. Ama bazı proaüdürler var hastanede doktorunuz anlatacaktır onları karşıladığınızda devlet bir kısmını ödüyor diye biliyorum. Mesela 2. Tüpüde aldıklarında devlet %35 ini ödüyor. Benim haftaya alınacak tüpüm. Hsg sonuçları filanda önemli. Korkmayın rabbim evlat verecekse sebebinide verir

Teşekkür ederim. Ben 33 yaşımdayım,benim dış gebelik durumunu doktor iki ay sonra anladı o güne kadar belli bir şey demedi sadece bir hafta son gelin yine dedi her defasın 'da ve son defa 'da özür diledi çocuğun kalp atışını dinleti artık güzel çocuk sağlıklı on gün sonra normal kontrol dedi. Çok mutlu hastane vardık kontroll için acıl ameliyet etmeli yoksa anneyi de kayıp ediyoruz dedi şok olduk. Bu olay devlet hastahanede oldu. Az kalsa işini bilemeyen doktorun yüzünden ölecektim.Ben mesela bir yerlere gezemeye gidip bilerdim doktor sağlıklı çocuk dediğine güvenip. Düşündükçe o doktor tan nefret ediyorum. Ama şimdi o o hali ile özelde çalışıyo...

Malesef oluyor böyle şeyler ve umrunda olmuyoruz kimsenin. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…