Tüp bebek

Ben aldım canm çift rahimliyim 2 rahim ağzı var ve girişler ilerdeymis işlem sırasında rahat olmam için anestezi almamı istedi doktorum
Canım pozitif sonuç aldın inşallah ben kendimi çok kaşıyorum die doktor yapalım dedi çatala yatınca ayaklarım zangır zangır titriyo

Hadi ya iyi edersin o zaman canm uyuycaksın daha güzel 😂 benim kan testi Çarşamba günü bekliyorum daha
Hadi ya iyi edersin o zaman canm uyuycaksın daha güzel 😂 benim kan testi Çarşamba günü bekliyorum daha
İnşallah pozitif olur canım hangi hastanedesin sen acaba

Arkadaşlar aranızda transfer sırasında anestezi alan varmı acaba Bilgi verebilirmisinz ☘️
Bende anestezili yaptırıyorum transferimi.
İlk transferde yeteri kadar sıkışık değilmişim ki ben zor dayaniyordum yeterli değil diyerek doktor idrar torbasına su takviyesi yaptı ben kötü etkilendim o an beni çok korkutuyor oyuzden diğer transferim anestezili olmuştu buda öyle olacak inşallah...

Bende anestezili istiyorum ama olumsuz etkiler mi ondan da çekiniyorum açıkcası.

Yok aklinizda öyle birşey kalmasın ben de aldım çok şükür bir sıkıntı olmadı oğlum doğdu üç yasinda

Back
X