Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah... Siz de ne tür belirtiler wardı? Bide tekrar transfer yaptınız mı?Merhaba. Insallah tutunmustur bebeginiz. Insan surekli tuttuguna dair bir belirti bulmaya calisiyor haklisiniz. Ben mesela tuttuguna dair tum belirtileri (normal hamilelik belirtileri) yasamistim ama sonuc negatif gelmisti. Aslinda bugun erken gebelik testi yapsaniz sonuc cikar. Bircok kisi erken gebelik testi yapiyor 8.gunden itibaren.
İnsallah tutunmuştur. Benimde sol kasık ağrım vardı ve sol bacağıma vuruyordu. Tek belirtim buydu. İkizlerime hamileyim sükür. Dondurulmuş transfer ile taze transfer farklı olabiliyor. Tazede genelde opu filan iğne v.s onlarda ağrı yapabilir. Ben 6. Günde evde erken gebelik yapmıştım çıkmıştı. İnsalllah pozitif sonuç alırsınız
amin cümlemizin . Oldu ama 13,14 haftalık gebelik iken başladı onlar. Benim belirtide hiç göğüs hassasiyet filan olmamıştı. Sonucunuz ne zamanRabbim çocuklarınızı size bağışlasın. Sizinde göğüs ucunda kararma ya da göğsünüz deki damarlar net olmuş muydu? inşallah ben de o duyguyu tadarım. İkinci gün sonucu öğrenmeye gidiyorum lütfen dua edin.
Peki sizde de sarımsı akıntı geliyor muydu? Kusuruma bakmayın çok soru soruyorum ama yarın sonucu öğrenicem çok merak ediyorum inşallah tutmuştur tek duam buİnsallah tutunmuştur. Benimde sol kasık ağrım vardı ve sol bacağıma vuruyordu. Tek belirtim buydu. İkizlerime hamileyim sükür. Dondurulmuş transfer ile taze transfer farklı olabiliyor. Tazede genelde opu filan iğne v.s onlarda ağrı yapabilir. Ben 6. Günde evde erken gebelik yapmıştım çıkmıştı. İnsalllah pozitif sonuç alırsınız![]()
Sonucum yarın belli olacak inşallahamin cümlemizin . Oldu ama 13,14 haftalık gebelik iken başladı onlar. Benim belirtide hiç göğüs hassasiyet filan olmamıştı. Sonucunuz ne zaman
Evet sarımsı geliyordu. İnsallah hayırlısıyla tutmuştır. Pozitif sonuç alırsınızPeki sizde de sarımsı akıntı geliyor muydu? Kusuruma bakmayın çok soru soruyorum ama yarın sonucu öğrenicem çok merak ediyorum inşallah tutmuştur tek duam bu
İnşallah pozitif sonuç alırsınız, bizlerle de paylaşın lütfen. Hayırlı haberler inşallah…Sonucum yarın belli olacak inşallah
Merhaba sonucum pozitif çıktı ama net olması için salı günü yine kan için çağırdılarMerak ediyorum sonucunu yazarsan sevinirim
Tebrik ederimMerhaba sonucum pozitif çıktı ama net olması için salı günü yine kan için çağırdılar![]()
Çok teşekkür ederimTebrik ederim![]()
Çok sevindim. Hayırla ilerlesin insallah. Kaç çıktıMerhaba sonucum pozitif çıktı ama net olması için salı günü yine kan için çağırdılar![]()
Çok teşekkür ederim 491 çıktıÇok sevindim. Hayırla ilerlesin insallah. Kaç çıktı
Merhaba bende bir soru sormak istiyorum bende de sarımtırak akıntı var birde kasik ağrım ve bel ağrım var sizde hangi belirtiler vardı bunlar var mıydıPeki sizde de sarımsı akıntı geliyor muydu? Kusuruma bakmayın çok soru soruyorum ama yarın sonucu öğrenicem çok merak ediyorum inşallah tutmuştur tek duam bu