Tüp Bebek

Herkese merhabalar 6 Aralık tarihinde 5.gun embriyosu transfer işlemi oldu 2 adet şeklinde aynı gün işlem olan arkadaşlarimiz var mı acaba erken test filan yapan bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim inşallah pozitif sonuçlar görürüz hep birlikte 🙏🙏
Amin inşallah Rabbim siz ve sizin gibi uğraş veren herkesin sonuçlarını hayırlı kılsın Bana da hayırlı zamanda tedaviye başlamayı nasip etsin :) tedaviye gerek kalmadan hamile kalmak nasip olur inşallah ama ne biliyim biraz zor mu pcos var eşimde sorun yok aşılama ilaç tedavisi hepsini gördüm sonuç olumsuz :(

Amin inşallah Rabbim siz ve sizin gibi uğraş veren herkesin sonuçlarını hayırlı kılsın Bana da hayırlı zamanda tedaviye başlamayı nasip etsin :) tedaviye gerek kalmadan hamile kalmak nasip olur inşallah ama ne biliyim biraz zor mu pcos var eşimde sorun yok aşılama ilaç tedavisi hepsini gördüm sonuç olumsuz :KK43:
Amin inşallah benimde pcos var ama onu Doktorlar hiç sorun etmiyor en iyi tedaviye sonuç veren diye ama herkesin gönlüne göre nasip etsin rabbim

Ilk testi 9.gunumde kan tahlili yaptirdigim gun yapmistim cok silik hayalet cizgi cikmisti,ikinciyide bugun yaptim boyle cikti.sizce benim degerimde artarmi🥺
20221217_082136.webp

Ilk testi 9.gunumde kan tahlili yaptirdigim gun yapmistim cok silik hayalet cizgi cikmisti,ikinciyide bugun yaptim boyle cikti.sizce benim degerimde artarmi🥺Eki Görüntüle 3178323
Kan tahlili kaç çıktı ilk gün aynn ya artmıştir bence şuan belli çünkü normal gebelik testinde mesela 2 gün önce çıkmıyor du benjm de bugün yaptım ilk kez ondada belli şekilde çıktı bence yükselmistr sennde 🙏🙏

Kan tahlili kaç çıktı ilk gün aynn ya artmıştir bence şuan belli çünkü normal gebelik testinde mesela 2 gün önce çıkmıyor du benjm de bugün yaptım ilk kez ondada belli şekilde çıktı bence yükselmistr sennde 🙏🙏
InsAllah cok tesekkur ederim🥰 ilk gun cok az cikmisti benimki 12.2 iydi.gec yerlesme falan olma ihtimali varmidir acaba

Back
X