Çok güldüm afedersin senin yumurtalarına bişey olmuyor onları almıyorlar ilaçlarla desteklenmiş ve birden fazla üretilip büyüyen yumurtaları topluyorlar ve aynı gün içinde eşinden sprem alıp döllenme yapıyorlar örnek veriyorum 10 tane yumurta toplandı ve 5 inde döllenme oldu diğerlerinde olmadıysa onlar imha ediliyor yani çöp döllenen yumurtaların sayısı aynı gün içinde yada ertesi gün aranıp bilgi veriliyor ve bekleme süreci başlıyor döllenmenin sağlıklı bir şekilde gelişip gelimediği laboratuvar da kontrol altına alınıyor ismine de embriyo deniliyor döllenmiş yumurtanın. Eğer embriyo 5. Güne kadar ulaştıysa çok sağlıklıdır ve doktor seni kontrole çağırır hormon testi yapar rahim durumunu inceler bir veya iki embriyo transfer eder ama benim önerim transfer işlemi yumurta toplama işleminden 1 ay sonra yapılmalı rahim dinlendirilmeli çünkü çok sayıda yumurta toplanıyor ve hormon takviyesi veriliyor tutmama ihtimali baya yüksek embriyolar dondurulup bekletiliyor istediğin zaman transfer olursun tek veya çift doktorun söyler ve embriyo kalitene bağlı kimisinde sadece tek embriyo oluyor ama çok olması avantaj ilkinde tutmasa bile 5 yıla kadar dondurma hakkın var istediğin zmn tekrar gider transfer olursun.