Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar 20 Mart'ta transfer oldum, ilk üç gün transfer günüyle beraber adet ağrısına benzeyen ağrılar vardı ama şuan yok boşlukta gibiyim tecrübelerinizi paylaşın lütfen..
Valla transferden sonra hiç bir belirtim yoktu hiç bir şey hissetmedim . Belirti aramayın bence ,düşünmeyin hiç.
Belirtim olmayınca negatifmis gibi düşündüm, pek umudum yoktu cok da dikkat etmedim o yüzden, sürekli yatmadım.
12. Güne kadar belirtim de olmadığı için bekledim test yapmadım sonucundan korktuğum için. 12. Gün 106 çıktı sonucum . 2 Gün sonra tekrar baktırdım katladı. Şimdi kese için bekliyorum .
Gece çok idrara çıkıyordum tek değişik olan oydu ,onu da şu çok içtiğim için diye düşünüyordum. Ama uykumdan uyanıp sürekli tuvalete gidiyordum .
Ne yerleşme kanamasi ne leke ,ne kasik ağrısı ne göğüs hassasiyeti hiç bir şeyim olmadı.( ay Bi de çok kötü kabizdim ,ki hala kabizim )
Allah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin.
Kizlar 20 Mart'ta transfer oldum, ilk üç gün transfer günüyle beraber adet ağrısına benzeyen ağrılar vardı ama şuan yok boşlukta gibiyim tecrübelerinizi paylaşın lütfen..