Tüp bebek

azlazer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
581
910
33
23
Bıktım 6 aydır transferim iptal oluyor rahim inceliğinden bu sefer de adetim 6 gündür gecikti lütfen akıl verin bana

Benim de öyleydi canım sabah 2 akşam 2 estrofem coraspirin ve folik asit vermişti doktorum, rahim kalınlığım 12 felandı transfer oldğumda
Coraspirinin faydası var değilmi doktor bana verdi ben kullanmıyorum bu sefer kanım çok sıvılaşırsa diye korkuyorum

Coraspirinin faydası var değilmi doktor bana verdi ben kullanmıyorum bu sefer kanım çok sıvılaşırsa diye korkuyorum
Çok sıvılaşırsa bıraktırıyor zaten, doktorunuz ne derse o şekilde ilerleyin lütfen bu süreçte kişiye özel tedavi uygulanıyor herkesinki farklı ilerliyor

Çok sıvılaşırsa bıraktırıyor zaten, doktorunuz ne derse o şekilde ilerleyin lütfen bu süreçte kişiye özel tedavi uygulanıyor herkesinki farklı ilerliyor
Tamam sizin dediğinizi yapıcam size güvenebilirmiyim

Birine güvenmek yerine doktorunuza güvenmelisiniz. Kan sulandırıcı kullanmanız gerekiyorsa kullanacaksınız yani bu kadar emek verip para verip nasıl kafanıza göre tedavi ayarlıyorsunuz ben anlayamıyorum. Bir hemşire olarak yaptığınızı hiç doğru bulmadım. Kan sulandırıcı kullanmadığınız için pıhtı atarsa ne olacak mesela hiç böyle düşündünüz mü ?

Hanımefendi benimle ne alakası var doktorunuza güvenin keyfi kullanmanız için ilaç verilmez, dünya kadar ilaç kullanan insanlar var itiraz etmiyolar kafalarına göre değiştirip doz değiştirmiyolar çünkü doktorlar kişiye özel tedavi uyguluyor. Lütfen doktorunuzu dinleyin ne ilaç verdiyse kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…