Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok sıvılaşırsa bıraktırıyor zaten, doktorunuz ne derse o şekilde ilerleyin lütfen bu süreçte kişiye özel tedavi uygulanıyor herkesinki farklı ilerliyor
Çok sıvılaşırsa bıraktırıyor zaten, doktorunuz ne derse o şekilde ilerleyin lütfen bu süreçte kişiye özel tedavi uygulanıyor herkesinki farklı ilerliyor
Birine güvenmek yerine doktorunuza güvenmelisiniz. Kan sulandırıcı kullanmanız gerekiyorsa kullanacaksınız yani bu kadar emek verip para verip nasıl kafanıza göre tedavi ayarlıyorsunuz ben anlayamıyorum. Bir hemşire olarak yaptığınızı hiç doğru bulmadım. Kan sulandırıcı kullanmadığınız için pıhtı atarsa ne olacak mesela hiç böyle düşündünüz mü ?
Hanımefendi benimle ne alakası var doktorunuza güvenin keyfi kullanmanız için ilaç verilmez, dünya kadar ilaç kullanan insanlar var itiraz etmiyolar kafalarına göre değiştirip doz değiştirmiyolar çünkü doktorlar kişiye özel tedavi uyguluyor. Lütfen doktorunuzu dinleyin ne ilaç verdiyse kullanın.