Tüp bebek

kızlar eşimin baskısıyla yüzeysel ilişki oldu transferin 4.günü o esnada sanki orgazm oldum bebeğe bi zararı olmuşmudur sonrasında su gibi geldi çünkü çok korkuyorum lütfen başına gelen varsa rahatlatacak bir şey söylesin

Bize test gününe kadar ilişki yasak denildi. Doktorunuz size herhangi bir yasak koymamışmıydı ?

Ama yinede öyle fazla yakınlaşınca ben kendimde o anı hissettim süreçte hormon ilaçlarıda istek artırıyomuş

İlişki yasaklanma sebebi orgazm olurken kasılma olması ve birleşme olursa enfeksiyon durumundan kaçınmak. İnşallah bi sıkıntı olmamıştır sağlıkla tutunur bebeğiniz.
Netten biraz baktım çoğul gebelik ve enfeksiyon amaçlı yasak diyor zaten birliktelik olmadı yakınlık oldu ama yinede geldi su gibi hissettim

Çok kafana takma bence en nihayetinde Allah nasip edecekse sana onu bir şekilde olur. Boşuna negatif düşünüp sıkma kendini.

Çok ağladım çok üzüldüm ya 2 tane 5.gün embriyosu kondu ilk deneyimim bide ne yapacağımı bilmiyorum tutmazsa diye
Yavrum o kadar stres ilişkiden daha zararlıdır emin ol. Hiçbirşwy olmamış gibi aklından çıkar test gününe kadar. Pozitif duygular vericek şeylerle uğraş.

Hayır kendime kızıyorum ilişkiye girmedim ama yakınlaşmayacaktımda zaten o kadar zorluk çekiyoruz riske niye atıyosam

kızlar eşimin baskısıyla yüzeysel ilişki oldu transferin 4.günü o esnada sanki orgazm oldum bebeğe bi zararı olmuşmudur sonrasında su gibi geldi çünkü çok korkuyorum lütfen başına gelen varsa rahatlatacak bir şey söylesin
Korkma sadece orgazm oldun diye düşmez embriyo. Sen yine de dikkat et test gününe kadar. Bende eşimle yakınlaşmıştık tutmuştu benim. Sonra anamoli sebebi ile bebeğimi kaybettim

Back
X