- 29 Ağustos 2022
- 43
- 5
- 16
- 31
- Konu Sahibi Papatya2209
Tüp bebek transferi sonrası orgazm olmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişki yasaklanma sebebi orgazm olurken kasılma olması ve birleşme olursa enfeksiyon durumundan kaçınmak. İnşallah bi sıkıntı olmamıştır sağlıkla tutunur bebeğiniz.Söyledi ama zaten ilişki olmadı
Çok tedirginim kasılma falan olduysa diyeBize test gününe kadar ilişki yasak denildi. Doktorunuz size herhangi bir yasak koymamışmıydı ?
Netten biraz baktım çoğul gebelik ve enfeksiyon amaçlı yasak diyor zaten birliktelik olmadı yakınlık oldu ama yinede geldi su gibi hissettimİlişki yasaklanma sebebi orgazm olurken kasılma olması ve birleşme olursa enfeksiyon durumundan kaçınmak. İnşallah bi sıkıntı olmamıştır sağlıkla tutunur bebeğiniz.
Çok ağladım çok üzüldüm ya 2 tane 5.gün embriyosu kondu ilk deneyimim bide ne yapacağımı bilmiyorum tutmazsa diyeÇok kafana takma bence en nihayetinde Allah nasip edecekse sana onu bir şekilde olur. Boşuna negatif düşünüp sıkma kendini.
Yavrum o kadar stres ilişkiden daha zararlıdır emin ol. Hiçbirşwy olmamış gibi aklından çıkar test gününe kadar. Pozitif duygular vericek şeylerle uğraş.Çok ağladım çok üzüldüm ya 2 tane 5.gün embriyosu kondu ilk deneyimim bide ne yapacağımı bilmiyorum tutmazsa diye
Korkma sadece orgazm oldun diye düşmez embriyo. Sen yine de dikkat et test gününe kadar. Bende eşimle yakınlaşmıştık tutmuştu benim. Sonra anamoli sebebi ile bebeğimi kaybettimkızlar eşimin baskısıyla yüzeysel ilişki oldu transferin 4.günü o esnada sanki orgazm oldum bebeğe bi zararı olmuşmudur sonrasında su gibi geldi çünkü çok korkuyorum lütfen başına gelen varsa rahatlatacak bir şey söylesin
Test gününden sonrası için ilişkiye onay verildi miBize test gününe kadar ilişki yasak denildi. Doktorunuz size herhangi bir yasak koymamışmıydı ?