Tüp Bebek

bir umut anne

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
155
51
18
25
Merhaba kızlar 31 temmuzda 2 adet 3. Gun transferi yapıldı. 25 yaşındayım ve bugün transferin 3. Günü. Doktorum transferden sonra normal hayatına dönebilirsin dedi ama ben sırt üstü uyuyorum sürekli iğne yapıyorum kalçadan gunde bir defa progestan karından oksapar. Estrofem vsde devam ediyorum. Bu benim ikinci denemem ilkinde tutmamışti. Ama hastaneden çıktığımdan beri müthiş bir karın ağrısı ve gaz var goguslerimde hassasiyet benimle aynı tarihte transfer olan var mı ya da aynı şeyleri yaşayan, öneride bulunmak isteyen umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz cevap verenlere şimdiden teşekkürler

Merhaba bende 29 temmuzda 5.gün embriyolarımından iki tanesi transfer edildi bugün 7. Gün iki gündür kasık ve bel ağrım var ilk denemem çok korkuyorum olumsuz olur diye test yapmak istiyorum ama sonuç beni üzer diyede korkuyorum

Genelde bu şikayetler görülebiliyo ya işlem sırasında oluşuyo yada ilaçların yan etkileri oluyo inşallah pozitif olur

Ben 5. Gün yaptım negatif çıktı. Kanda daha güvenilir. Başka bir topikte idrar testinde çıkmayıp kan testinde çıkan arkadaşlarda olmuş en mantıklısi kanı beklemek ama dayanamıyoruz işte

Ben 5. Gün yaptım negatif çıktı. Kanda daha güvenilir. Başka bir topikte idrar testinde çıkmayıp kan testinde çıkan arkadaşlarda olmuş en mantıklısi kanı beklemek ama dayanamıyoruz işte
Ben beklemeye karar verdim test sonucuna dayanamam belki 2 gün sonra doktora gidicem inşallah Rabnim bizide mutlu eder. Bu arada ağrılar devam ediyor hayırlısı Allahtan

Ben beklemeye karar verdim test sonucuna dayanamam belki 2 gün sonra doktora gidicem inşallah Rabnim bizide mutlu eder. Bu arada ağrılar devam ediyor hayırlısı Allahtan
Bende hiç ağrı kalmadı sadcee akıntı var oda fitilden muhtemelen bakalım bu cuma günü test günüm Allah hayırlısını versin emeklermizi boşa çıkarmsin

Bende 31 temmuzda 3 gün. Embiriyosu transver oldum. Bugün idrar testi yaptım bende negatif çıktı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Çok erken yapmışsın aslında mantık olarak aynıyız sen 3. gün embriyosu ama benden iki gün önce transfer olmuşsun ben 5. Gün embriyosu. Yani anca yarından sonra yapabilirsin erken gebelik testi onun sonucu daha güvenli olur. Hatta o bile negatif çıksa üzülme çünkü kesin değildir

Bende 31 temmuzda 3 gün. Embiriyosu transver oldum. Bugün idrar testi yaptım bende negatif çıktı. Rabbim hepimizin yardımcısı
Bnimde 31 temmuz 3. Gün bu sabah yaptım denemk için kaset testlere inanmıyorm ama insan duramıyo yinede çok hafif çizgi çıktı ama çok erken idrarda bu kadar erken çıkmaması lazm sanrm yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…