- 2 Ağustos 2023
- 155
- 51
- 18
- 25
- Konu Sahibi bir umut anne
-
Genelde bu şikayetler görülebiliyo ya işlem sırasında oluşuyo yada ilaçların yan etkileri oluyo inşallah pozitif olurMerhaba kızlar 31 temmuzda 2 adet 3. Gun transferi yapıldı. 25 yaşındayım ve bugün transferin 3. Günü. Doktorum transferden sonra normal hayatına dönebilirsin dedi ama ben sırt üstü uyuyorum sürekli iğne yapıyorum kalçadan gunde bir defa progestan karından oksapar. Estrofem vsde devam ediyorum. Bu benim ikinci denemem ilkinde tutmamışti. Ama hastaneden çıktığımdan beri müthiş bir karın ağrısı ve gaz var goguslerimde hassasiyet benimle aynı tarihte transfer olan var mı ya da aynı şeyleri yaşayan, öneride bulunmak isteyen umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz cevap verenlere şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim yorumun için bugün 6. Günüm sırt ağrım dışında bişi kalmadı dün evde test yaptım negatif çıktı bakalım umarım hayırlısı olurGenelde bu şikayetler görülebiliyo ya işlem sırasında oluşuyo yada ilaçların yan etkileri oluyo inşallah pozitif olur
Ben 5. Gün yaptım negatif çıktı. Kanda daha güvenilir. Başka bir topikte idrar testinde çıkmayıp kan testinde çıkan arkadaşlarda olmuş en mantıklısi kanı beklemek ama dayanamıyoruz işteMerhaba bende 29 temmuzda 5.gün embriyolarımından iki tanesi transfer edildi bugün 7. Gün iki gündür kasık ve bel ağrım var ilk denemem çok korkuyorum olumsuz olur diye test yapmak istiyorum ama sonuç beni üzer diyede korkuyorum
Ben beklemeye karar verdim test sonucuna dayanamam belki 2 gün sonra doktora gidicem inşallah Rabnim bizide mutlu eder. Bu arada ağrılar devam ediyor hayırlısı AllahtanBen 5. Gün yaptım negatif çıktı. Kanda daha güvenilir. Başka bir topikte idrar testinde çıkmayıp kan testinde çıkan arkadaşlarda olmuş en mantıklısi kanı beklemek ama dayanamıyoruz işte
Bende hiç ağrı kalmadı sadcee akıntı var oda fitilden muhtemelen bakalım bu cuma günü test günüm Allah hayırlısını versin emeklermizi boşa çıkarmsinBen beklemeye karar verdim test sonucuna dayanamam belki 2 gün sonra doktora gidicem inşallah Rabnim bizide mutlu eder. Bu arada ağrılar devam ediyor hayırlısı Allahtan
cuma benim de test tarihim inşallah inşallahBende hiç ağrı kalmadı sadcee akıntı var oda fitilden muhtemelen bakalım bu cuma günü test günüm Allah hayırlısını versin emeklermizi boşa çıkarmsin
Haberleselim burdan canım inşallah pozitifleri görürüzcuöa
cuma benim de test tarihim inşallah inşallah
Sizin kaçıncı gün emriyosuydu benim de hiç belirtileri kalmadı 10.gunumcuöa
cuma benim de test tarihim inşallah inşallah
Amin inşallahBende hiç ağrı kalmadı sadcee akıntı var oda fitilden muhtemelen bakalım bu cuma günü test günüm Allah hayırlısını versin emeklermizi boşa çıkarmsin
Benim 5. Gün ama siz niye test yapmadınız 12 gün mü bekle dedi drSizin kaçıncı gün emriyosuydu benim de hiç belirtileri kalmadı 10.gunum
3.gun emriyosu o yüzden beklemek istedimBenim 5. Gün ama siz niye test yapmadınız 12 gün mü bekle dedi dr
Bence de en iyisi3.gun emriyosu o yüzden beklemek istedim
Çok erken yapmışsın aslında mantık olarak aynıyız sen 3. gün embriyosu ama benden iki gün önce transfer olmuşsun ben 5. Gün embriyosu. Yani anca yarından sonra yapabilirsin erken gebelik testi onun sonucu daha güvenli olur. Hatta o bile negatif çıksa üzülme çünkü kesin değildirBende 31 temmuzda 3 gün. Embiriyosu transver oldum. Bugün idrar testi yaptım bende negatif çıktı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bnimde 31 temmuz 3. Gün bu sabah yaptım denemk için kaset testlere inanmıyorm ama insan duramıyo yinedeBende 31 temmuzda 3 gün. Embiriyosu transver oldum. Bugün idrar testi yaptım bende negatif çıktı. Rabbim hepimizin yardımcısı
Taze transfer mi çatlatma iğnesi olabilir ama silik çıkması güzel tabiiBnimde 31 temmuz 3. Gün bu sabah yaptım denemk için kaset testlere inanmıyorm ama insan duramıyo yinedeçok hafif çizgi çıktı ama çok erken idrarda bu kadar erken çıkmaması lazm sanrm yanlış
Yok canm dondurulmuş 3. Gün embriyosuTaze transfer mi çatlatma iğnesi olabilir ama silik çıkması güzel tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?