- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 13
- 29
- Konu Sahibi bir umut anne
Ay inşallah haberini bekliyorumGidip verdim yarım saatte çıkar İnşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah haberini bekliyorumGidip verdim yarım saatte çıkar İnşallah
Valla kalbim duracak eşim almaya gitti sonucu bakalımAy inşallah haberini bekliyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Valla kalbim duracak eşim almaya gitti sonucu bakalım
Hayırlısı olsun inşallahValla kalbim duracak eşim almaya gitti sonucu bakalım
Ne oldu ne olduuValla kalbim duracak eşim almaya gitti sonucu bakalım
Yükselmis 23e çok küçük dedi acil doktoru normalmişNe oldu ne olduu
Ayy çok sevindimYükselmis 23e çok küçük dedi acil doktoru normalmiş
Valla bende biraz korkuyorum sanki çok düşükAyy çok sevindim![]()
Güzel düşün cnm güzel olsun geç tutunma demek ki anca yükselir inşallah binleri bulup keseyi görürsünüz.Valla bende biraz korkuyorum sanki çok düşük
Ben anlamadım kaçtı kaç olduValla bende biraz korkuyorum sanki çok düşük
13,890 cuma günü verdiğimde bir gün sonra verdim 23,456 çıkmış bir günde iki kat artmış ama yinede düşük gibi geldiBen anlamadım kaçtı kaç oldu
İnşallah yavrum hepimize nasip olur inşallah 12. Günü beklemek zor kanın yükselmesini beklemek daha zor gerçektenGüzel düşün cnm güzel olsun geç tutunma demek ki anca yükselir inşallah binleri bulup keseyi görürsünüz.
Salı mi bakacaksın canım önemli olan yükselmesi13,890 cuma günü verdiğimde bir gün sonra verdim 23,456 çıkmış bir günde iki kat artmış ama yinede düşük gibi geldi
Dört gün sonra bak dedi doktor bu kez biraz hızlı yükselmesi lazım dedi.. yükseliyor ama çok yavaş dedi . Bende yine cuma gider baktırırm diye düşünüyorum bir günde fazladan beklesin zaten cuma gidip verdim bir gün ara girdi pazar yine verdim iki gün olarak sayılıyor mu kiSalı mi bakacaksın canım önemli olan yükselmesi
Canım Antalya'da hangi doktor ve hastanede oldu senin ? Bende Antalya'dayim daha henüz tüp bebeğe başlamadımYa ben de öyle mesela üçüncü gün ağladım sebepsiz yere. Belirti falan da yok bende ilk gün klimasız odada uyuyakalmışım terlemişim baya mesela hep içime dert oldu bi zararı olur mu diye yine ilk gün akşam da baya soğuktu üşümüşüm üstümü açmışım falan böyle saçma sapan çok kafaya takıyorum ağustosu hanile bitirelim inşallah![]()
Sabırla beklenen inşallah güzel tamamlanıcak, güzel hislerle bekle elini karnına koy konuş o küçüçük bebişinle annen seni bekliyor de inan çok rahatlayacak ve huzur bulucaksın hayırla ilerlesin inşallahYükselmis 23e çok küçük dedi acil doktoru normalmiş
Çatlatma iğnesi vs vuruldun mu peki . Oda çift çizgi gösterir. Birde adetin ne zamanTüp bebek için estrofem kullanıyorum 21. Başladım adet olunca iğnelere başlıcaktım. Ama adet olmadım ve çok kasık ağrım bel ağrım var . Foto da net belli olmasa da 2. Çizgi var . Ama başka testte prodoctor yaptım çıkmadı .
Öyle yapıyorum Allah bağışlasın İnşallah hepimizeSabırla beklenen inşallah güzel tamamlanıcak, güzel hislerle bekle elini karnına koy konuş o küçüçük bebişinle annen seni bekliyor de inan çok rahatlayacak ve huzur bulucaksın hayırla ilerlesin inşallah![]()