- 14 Ağustos 2023
- 70
- 27
- 8
- 32
- Konu Sahibi burcu inan
-
Selamlar transfer sonrası kasık ağrısı karın ağrısı çok normal,ilk trasferimde ağrı vardı tutunma ağrısı dedim gebelik olmadı 2 transferinde ağrı vardı bu seferde olmadı dedim ama gebeydim.Selam arkadaşlar bugün transfer 5 günü ve biraz önce 10 ya sürdü yada sürmedi kasik ağrım oldu biraz şiddetli oldu sizce tutunma sancısı mi yada ters giden bişey mi var
Ilaclarda yapabilir ama insaAllah bebeginiz size isaret veriyordurSelam arkadaşlar bugün transfer 5 günü ve biraz önce 10 ya sürdü yada sürmedi kasik ağrım oldu biraz şiddetli oldu sizce tutunma sancısı mi yada ters giden bişey mi var
Umarım öyledirIlaclarda yapabilir ama insaAllah bebeginiz size isaret veriyordur
Benim ilk inşallah tutunma ağrısıdırSelamlar transfer sonrası kasık ağrısı karın ağrısı çok normal,ilk trasferimde ağrı vardı tutunma ağrısı dedim gebelik olmadı 2 transferinde ağrı vardı bu seferde olmadı dedim ama gebeydim.
Tutunma ağrısıdırBenim ilk inşallah tutunma ağrısıdır
İnşallah saglikla kucağınıza alırsınız test gününüz ne zaman.Benim ilk inşallah tutunma ağrısıdır
24 Ağustos inşallah ama zaman o kadar zor geçiyor ki sanki sabah akşam oluyor ama tarih ilerlemiyorTutunma ağrısıdır
İnşallah saglikla kucağınıza alırsınız test gününüz ne zaman.
Ben 3 trasferimi oldum 8 gündür evde yatıyorum zaman geçmiyor diyordum yarın teste gideceğim.24 Ağustos inşallah ama zaman o kadar zor geçiyor ki sanki sabah akşam oluyor ama tarih ilerlemiyor
İnşallah hayırlı haber alırsınBen 3 trasferimi oldum 8 gündür evde yatıyorum zaman geçmiyor diyordum yarın teste gideceğim.
Belirtiler var mıydı ağrı yada kusmaBen 3 trasferimi oldum 8 gündür evde yatıyorum zaman geçmiyor diyordum yarın teste gideceğim.
Aminİnşallah hayırlı haber alırsınben 3 gün yattım dün işe başladım peki hiç mi evde idrar testi denemedin
Kusma hiç olmadı,mide bulantısı karın ağrısı kasik ağrısı göğüste hassasiyet gibi belirtilerim oldu ama insan bedeni kişiden kişiye farklılık gösteriyor ve regli belirtileriyle birbirine çok benziyor.Belirtiler var mıydı ağrı yada kusma
Burada sevincimizi de paylaşmak nasip olsun hayırlısıylaHadi inşallah hayırlısı
Amin inşallahBurada sevincimizi de paylaşmak nasip olsun hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?