Tüp bebek

burcu inan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
70
27
8
32
Selam arkadaşlar bugün transfer 5 günü ve biraz önce 10 ya sürdü yada sürmedi kasik ağrım oldu biraz şiddetli oldu sizce tutunma sancısı mi yada ters giden bişey mi var

Selam arkadaşlar bugün transfer 5 günü ve biraz önce 10 ya sürdü yada sürmedi kasik ağrım oldu biraz şiddetli oldu sizce tutunma sancısı mi yada ters giden bişey mi var
Selamlar transfer sonrası kasık ağrısı karın ağrısı çok normal,ilk trasferimde ağrı vardı tutunma ağrısı dedim gebelik olmadı 2 transferinde ağrı vardı bu seferde olmadı dedim ama gebeydim.

Ilaclarda yapabilir ama insaAllah bebeginiz size isaret veriyordur

İnşallah hayırlı haber alırsın 🤲 ben 3 gün yattım dün işe başladım peki hiç mi evde idrar testi denemedin
Amin 😊 yok hiç idrar testi denemedim daha önce deneyip tek çizgi görünce çok üzülmüştüm ve kullandığımız ilaçlardan da çift çizgi çıkabildiği den günü bekleyip kan testi verme kararı aldım üzülmemek ve strese girmemek için doktorumda sadece kan testi diyince hiç denemedim.

Back
X