D Dfatmay Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2021 24 7 16 26 2 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfatmay #1 Transfer 10 günü bugün beta 102 çikti kimyasal gebelik olma ihtimali var mı kızlar cevap veririseniz sevinirim çarşamba günü yine test vercem
Transfer 10 günü bugün beta 102 çikti kimyasal gebelik olma ihtimali var mı kızlar cevap veririseniz sevinirim çarşamba günü yine test vercem
Garipserce Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2021 200 124 53 43 2 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfatmay #2 Dfatmay .!.: Transfer 10 günü bugün beta 102 çikti kimyasal gebelik olma ihtimali var mı kızlar cevap veririseniz sevinirim çarşamba günü yine test vercem Genişletmek için tıkla... Yok canım gayet iyi
Dfatmay .!.: Transfer 10 günü bugün beta 102 çikti kimyasal gebelik olma ihtimali var mı kızlar cevap veririseniz sevinirim çarşamba günü yine test vercem Genişletmek için tıkla... Yok canım gayet iyi
D Dfatmay Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2021 24 7 16 26 2 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfatmay #3 Garipserce .!.: Yok canım gayet iyi Genişletmek için tıkla... Ay çok korkuyorum ya kimyasal gebelik olucak diye bundan sonra olur mu başımıza geldi mi 24 yaşındayım yaşla alakası var mı
Garipserce .!.: Yok canım gayet iyi Genişletmek için tıkla... Ay çok korkuyorum ya kimyasal gebelik olucak diye bundan sonra olur mu başımıza geldi mi 24 yaşındayım yaşla alakası var mı
D desenlihali Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Eylül 2023 134 165 18 34 2 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfatmay #4 Dfatmay .!.: Ay çok korkuyorum ya kimyasal gebelik olucak diye bundan sonra olur mu başımıza geldi mi 24 yaşındayım yaşla alakası var mı Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun Kimyasal gebeligin yaşla alakasi yok embriyo genetiğiyle ilgili sanirim 10.gün icin deger gayet iyi 2 gun sonra tekrar kan verin
Dfatmay .!.: Ay çok korkuyorum ya kimyasal gebelik olucak diye bundan sonra olur mu başımıza geldi mi 24 yaşındayım yaşla alakası var mı Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun Kimyasal gebeligin yaşla alakasi yok embriyo genetiğiyle ilgili sanirim 10.gün icin deger gayet iyi 2 gun sonra tekrar kan verin
Garipserce Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2021 200 124 53 43 2 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfatmay #5 Dfatmay .!.: Ay çok korkuyorum ya kimyasal gebelik olucak diye bundan sonra olur mu başımıza geldi mi 24 yaşındayım yaşla alakası var mı Genişletmek için tıkla... Yaşadım canım onda değerler daha düşük
Dfatmay .!.: Ay çok korkuyorum ya kimyasal gebelik olucak diye bundan sonra olur mu başımıza geldi mi 24 yaşındayım yaşla alakası var mı Genişletmek için tıkla... Yaşadım canım onda değerler daha düşük
D Dfatmay Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2021 24 7 16 26 2 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfatmay #6 desenlihali .!.: Hayirli olsun Kimyasal gebeligin yaşla alakasi yok embriyo genetiğiyle ilgili sanirim 10.gün icin deger gayet iyi 2 gun sonra tekrar kan verin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim içim rahatladi ya çok kötü oldum ya
desenlihali .!.: Hayirli olsun Kimyasal gebeligin yaşla alakasi yok embriyo genetiğiyle ilgili sanirim 10.gün icin deger gayet iyi 2 gun sonra tekrar kan verin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim içim rahatladi ya çok kötü oldum ya
D Dfatmay Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2021 24 7 16 26 2 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfatmay #7 Garipserce .!.: Yaşadım canım onda değerler daha düşük Genişletmek için tıkla... Yani anladım kadarıyla benim değerim iyi ozamn kimyasal gebelik yok yani inşallah yoktur
Garipserce .!.: Yaşadım canım onda değerler daha düşük Genişletmek için tıkla... Yani anladım kadarıyla benim değerim iyi ozamn kimyasal gebelik yok yani inşallah yoktur
E esmanur40 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 332 272 18 27 2 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfatmay #8 Dfatmay .!.: Transfer 10 günü bugün beta 102 çikti kimyasal gebelik olma ihtimali var mı kızlar cevap veririseniz sevinirim çarşamba günü yine test vercem Genişletmek için tıkla... 9. Gün 86 ile öğrendim şuan 11 haftaligiz çok şükür ama kimyasal mi değil mi iki gün sonra verdiğiniz kan değerinin artışına bağlı
Dfatmay .!.: Transfer 10 günü bugün beta 102 çikti kimyasal gebelik olma ihtimali var mı kızlar cevap veririseniz sevinirim çarşamba günü yine test vercem Genişletmek için tıkla... 9. Gün 86 ile öğrendim şuan 11 haftaligiz çok şükür ama kimyasal mi değil mi iki gün sonra verdiğiniz kan değerinin artışına bağlı
D Dfatmay Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2021 24 7 16 26 2 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfatmay #9 esmanur40 .!.: 9. Gün 86 ile öğrendim şuan 11 haftaligiz çok şükür ama kimyasal mi değil mi iki gün sonra verdiğiniz kan değerinin artışına bağlı Genişletmek için tıkla... Çarşamba günü tekrar dan vericem zaten inşallah yükselir
esmanur40 .!.: 9. Gün 86 ile öğrendim şuan 11 haftaligiz çok şükür ama kimyasal mi değil mi iki gün sonra verdiğiniz kan değerinin artışına bağlı Genişletmek için tıkla... Çarşamba günü tekrar dan vericem zaten inşallah yükselir
E esmanur40 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 332 272 18 27 2 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfatmay #10 Dfatmay .!.: Çarşamba günü tekrar dan vericem zaten inşallah yükselir Genişletmek için tıkla... Güzel düşünün hep kendinizi hep pozitif tutun
Dfatmay .!.: Çarşamba günü tekrar dan vericem zaten inşallah yükselir Genişletmek için tıkla... Güzel düşünün hep kendinizi hep pozitif tutun
D Dfatmay Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2021 24 7 16 26 2 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfatmay #11 esmanur40 .!.: Güzel düşünün hep kendinizi hep pozitif tutun Genişletmek için tıkla... esmanur40 .!.: Güzel düşünün hep kendinizi hep pozitif tutun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsun
esmanur40 .!.: Güzel düşünün hep kendinizi hep pozitif tutun Genişletmek için tıkla... esmanur40 .!.: Güzel düşünün hep kendinizi hep pozitif tutun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsun