Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım gayet iyiTransfer 10 günü bugün beta 102 çikti kimyasal gebelik olma ihtimali var mı kızlar cevap veririseniz sevinirim çarşamba günü yine test vercem
Ay çok korkuyorum ya kimyasal gebelik olucak diye bundan sonra olur mu başımıza geldi mi 24 yaşındayım yaşla alakası var mıYok canım gayet iyi
Hayirli olsunAy çok korkuyorum ya kimyasal gebelik olucak diye bundan sonra olur mu başımıza geldi mi 24 yaşındayım yaşla alakası var mı
Yaşadım canım onda değerler daha düşükAy çok korkuyorum ya kimyasal gebelik olucak diye bundan sonra olur mu başımıza geldi mi 24 yaşındayım yaşla alakası var mı
Teşekkür ederim içim rahatladi ya çok kötü oldum yaHayirli olsun
Kimyasal gebeligin yaşla alakasi yok embriyo genetiğiyle ilgili sanirim
10.gün icin deger gayet iyi
2 gun sonra tekrar kan verin
Yani anladım kadarıyla benim değerim iyi ozamn kimyasal gebelik yok yani inşallah yokturYaşadım canım onda değerler daha düşük
9. Gün 86 ile öğrendim şuan 11 haftaligiz çok şükür ama kimyasal mi değil mi iki gün sonra verdiğiniz kan değerinin artışına bağlıTransfer 10 günü bugün beta 102 çikti kimyasal gebelik olma ihtimali var mı kızlar cevap veririseniz sevinirim çarşamba günü yine test vercem
Çarşamba günü tekrar dan vericem zaten inşallah yükselir9. Gün 86 ile öğrendim şuan 11 haftaligiz çok şükür ama kimyasal mi değil mi iki gün sonra verdiğiniz kan değerinin artışına bağlı
Güzel düşünün hep kendinizi hep pozitif tutunÇarşamba günü tekrar dan vericem zaten inşallah yükselir
Güzel düşünün hep kendinizi hep pozitif tutun![]()
Çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsunGüzel düşünün hep kendinizi hep pozitif tutun![]()