Tüp bebek

Yumurta oluşturma sürecinde bitkisel takviye uyguladiniz mi, bitki çayı vb kullandiniz mi, zararı olur mu acaba
Ben genowomen kullandım içinde folik asit de var sigara içiyorm normalde içmedim d vitamini eksiklğm var onun için düzenli kullandığm şeyi kullandm eşim de prowomen kullandı yediklerine dikkat etti o kadar bitkisel bir şey kullanmadık ama kullanılabilir bence yararı olur

Kızlar merhabalar bugün tüp bebek tedavisine başlıyorum ilk gonalf iğnemi vurdum tarlusol hapımı içtim bana dua edin hayırlı sonuçlar alayım Allah’ım 5,5 yıllık bekleyişim çabalarım gözyaşlarım için beni ve benm gibi bütün bekleyenleri sevindirsin inş🙏 Süreci ve sonucu elimden geldiğince sizinle pahlaşıcam .
hadi bakalım güzel sonuçlara aminn

Kızlar merhaba 5 tane yumurtam dondurulmuş ancak AA kalite yok 4 tanesi AB kalite bu ne demek kötü mü bilenler bilgilendirebilir mi beni ?

Kızlar merhaba 5 tane yumurtam dondurulmuş ancak AA kalite yok 4 tanesi AB kalite bu ne demek kötü mü bilenler bilgilendirebilir mi beni ?
Hayır kaliteleri hiç kafana takma Allah istedikten sonra hangi kalite önemsiz hayırlı olsun birinden biri sana tutunur inşallah a b c önemsiz kuzum

Arkadaslar bi bakabilir misiniz ikisi arasinda fark varmi dun yaptigim testle bu gün yaptigim test arasinda ilki kimyasal oldugu icin bi tedirginlik var persembe gunu kan vericem 5. Ve 6 . Gun yaptim idrar testini
Üstteki dün yaptigim test
Alttaki bu gun yaptigim

Eklentiler

• IMG20231105200841.webp
    IMG20231105200841.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaslar bi bakabilir misiniz ikisi arasinda fark varmi dun yaptigim testle bu gün yaptigim test arasinda ilki kimyasal oldugu icin bi tedirginlik var persembe gunu kan vericem 5. Ve 6 . Gun yaptim idrar testini
Üstteki dün yaptigim test
Alttaki bu gun yaptigim
Hayırlı olsun canım çok olmuş yazalı ama durumun nedir?

Kızlarr yarın transferim var çook heyecanlıyım bu gece uyuyamicam galiba dua edin tutunsun bebeğim😍

Back
X