TÜP BEBEK

wqputrsrz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
1.375
359
43
selammmmmmmmm kızlarrrr cumartesi yumurta toplama işlemim gerçekleştiii 10 tane yumurta toplanıldı 3 tanesi embriyoloğun istediği gibiymiş, bugün aradılar bilgi verdielr spermle döllenme işlemi gerçekleşmişşşş Allah büyükkkk :) bundan sonra ne işlemleri olacak şuan tarlusal kullabnıyorum transfer ne zaman olur acaba pozitifi görür müyüz :)

Eğer taze transfer olacaksan yumurta toplamadan 3. Ya da 5. Gün transferin olur ama dondurulmuş embriyo transferi olacaksa yumurta toplamdan sonra bir hafta içinde adet olacaksın o değil bir sonraki adetinde transfer içiin ilaca başlıyorsun ve iki hafta içinde transfer oluyorsun aslında çok uzun süreç de burda uzun uzun yazamıyorum benim iki üç ay önce transferim oldu negatif sonuçlandı bugün ikinci transferim oldu inşallah iyi haberler alırız bende dostinex kullandım benim prolaktin hormonum çok yüksekti o yğzden kullandım o ilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…