- 26 Mart 2018
- 28.475
- 128.074
- 598
Bu yollardan çok geçmiş biri olarak kimseye söylemeden tedavi olun, belliki anlayışlı insan değiller, ilaçlar hormonlar çok yıpratıyor. Söylenen iyi şey bile batıyor. Olur da olumsuz sonuçlanırsa (inşallah olmaz) bir sürü laf işitirsiniz. Bu arada devlette de imkan var bence o ihtimali de degerlendirinEşimin de parası çünkü babası ile ortak kimseden bedava bişey beklemiyorum
Burda millete çemkirecegine eşine söz geçir o zaman para alsın yada başka işte çalışsın sende çalış biriktirinEşim ailesi ile ortak yani onların parası bizimde paramız çünkü eşim emek veriyor çalışmayı düşünüyorum zaten ama buna eşim yanaşmıyor
Çalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız birikim yapın. Bu ailenin eline bakarsanız çekeceğiniz varKızlar gerçekten çıkmazdayım nolur elimden tutun intihar eşiğine geldim 1 senedir evliyiz bekarlığımdan beri ciddi polislik over hastasıyım 1 senedir hiçbir şekilde hamile kalamadım doktor tüp bebek öneriyor aşılama ilaç vs hepsini denedik olmadı eşimle severek evlendik ikimizde çocuk istiyoruz ama eşim iş olarak babasına bağlı aile şirketi gibi düşünün herşey babasının elinde bize bu konuda destek olmucaklarını söylüyorlar ailesi çocuğumuz olsun istemiyor boşancağımızı düşünüyolarlar hiçbir sebep yokken defalarca doktora gidip geri dönüyorum ben ne yapacağım
En ufak hatanda seni yollayacak kadar eşine hükmediyorlarsa, o adamdan çocuk yapmaİlk başta sorunlar oldu yeni evliyken ama eşimle değil ailesiyle beni istemiyorlar bu yüzden asla ayrılmaya niyetimiz yok çocuğu yapmıyorlar ki en ufacık hatamda beni yollasınlar
Eşiniz yanasmiyorsa, sizi ailesiyle muhatap etmeden o parayı sayacak avucunuza. Farkındaysanız sizi arada bırakan kişi eşiniz.Eşim ailesi ile ortak yani onların parası bizimde paramız çünkü eşim emek veriyor çalışmayı düşünüyorum zaten ama buna eşim yanaşmıyor
Çok teşekkür ederim yorumun için devlette nasıl oluyorBu yollardan çok geçmiş biri olarak kimseye söylemeden tedavi olun, belliki anlayışlı insan değiller, ilaçlar hormonlar çok yıpratıyor. Söylenen iyi şey bile batıyor. Olur da olumsuz sonuçlanırsa (inşallah olmaz) bir sürü laf işitirsiniz. Bu arada devlette de imkan var bence o ihtimali de degerlendirin
Bu yoruma kesinlikle katiliyorum. Benim kendi annem bile tup bebege basladigimizi bilmiyordu. Benim doktorum da daha ilk gittigimiz zamanlarda kimseye soylemeyin kafaniz rahat olsun demisti cok hakliymis.Bu yollardan çok geçmiş biri olarak kimseye söylemeden tedavi olun, belliki anlayışlı insan değiller, ilaçlar hormonlar çok yıpratıyor. Söylenen iyi şey bile batıyor. Olur da olumsuz sonuçlanırsa (inşallah olmaz) bir sürü laf işitirsiniz. Bu arada devlette de imkan var bence o ihtimali de degerlendirin
Pcos cocugunuzun olmasina engel degil sadece belki biraz süreciniz uzar. Yumurta takibi yaptirin ovulasyon testi kullanin sadece bu sebepten bir senelik evli cifti tüp bebege yönlendiren doktor ticari dusunceyle hareket etmistir bence. Doktorunuzu değiştirinKızlar gerçekten çıkmazdayım nolur elimden tutun intihar eşiğine geldim 1 senedir evliyiz bekarlığımdan beri ciddi polislik over hastasıyım 1 senedir hiçbir şekilde hamile kalamadım doktor tüp bebek öneriyor aşılama ilaç vs hepsini denedik olmadı eşimle severek evlendik ikimizde çocuk istiyoruz ama eşim iş olarak babasına bağlı aile şirketi gibi düşünün herşey babasının elinde bize bu konuda destek olmucaklarını söylüyorlar ailesi çocuğumuz olsun istemiyor boşancağımızı düşünüyolarlar hiçbir sebep yokken defalarca doktora gidip geri dönüyorum ben ne yapacağım
Yorumunuz bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısıNeler yasadiginizi bilmiyorum ailevi durumlarinizi da ama once bir derin nefes alin sakince. Pcos hic bir anlam ifade etmiyor artik bana çünkü ben ve esime genetik test yapildigi halde ve bir sorun olmamasina ragmen ben 4 yil boyunca hamile kalamadim. En yakin arkadaslarimdan biri pco ile kendiliginden birkac ay sonra hamile kaldi. Ben ise tup bebekle hamile kaldim. O yuzden pcos var kesinlikle hamile kalamayacagim diye birsey yok. He elinizden geleni yapin orasi ayri. Once tedbir sonra tevekkul demisler ama panik yapmayin demek istedigim o. Ayrica ister para versinler ister vermesinler siz birlik olduktan sonra ne yapsalar bos. Gerekirse esiniz baska is bulur siz de calisirsiniz oyle tedaviye başlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?