Tüp bebek

Eşimin de parası çünkü babası ile ortak kimseden bedava bişey beklemiyorum
Bu yollardan çok geçmiş biri olarak kimseye söylemeden tedavi olun, belliki anlayışlı insan değiller, ilaçlar hormonlar çok yıpratıyor. Söylenen iyi şey bile batıyor. Olur da olumsuz sonuçlanırsa (inşallah olmaz) bir sürü laf işitirsiniz. Bu arada devlette de imkan var bence o ihtimali de degerlendirin

Çalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız birikim yapın. Bu ailenin eline bakarsanız çekeceğiniz var

İlk başta sorunlar oldu yeni evliyken ama eşimle değil ailesiyle beni istemiyorlar bu yüzden asla ayrılmaya niyetimiz yok çocuğu yapmıyorlar ki en ufacık hatamda beni yollasınlar
En ufak hatanda seni yollayacak kadar eşine hükmediyorlarsa, o adamdan çocuk yapma

Ailesi destek olmaya mecbur değil ki. Eşiniz maaşından memnun değilse iç değiştirsin. Çocuk sizin bakacak olan sizsiniz haliyle doğum öncesi sonrası tüm masraflar size ait. Bir sene çok kısa bir süre çocuğum olmuyor diye dertlenmek için. Daha yaşınız küçük üstelik

Eşim ailesi ile ortak yani onların parası bizimde paramız çünkü eşim emek veriyor çalışmayı düşünüyorum zaten ama buna eşim yanaşmıyor
Eşiniz yanasmiyorsa, sizi ailesiyle muhatap etmeden o parayı sayacak avucunuza. Farkındaysanız sizi arada bırakan kişi eşiniz.

Eşin farklı bir bahaneyle para alsın işte kaza yaptım borçlandım diyin veya başka bişey uydurun isteyim hakkınız olan parayı
Tüp bebek meselesini de hiç söylemeyin bile

Çok teşekkür ederim yorumun için devlette nasıl oluyor

Neler yasadiginizi bilmiyorum ailevi durumlarinizi da ama once bir derin nefes alin sakince. Pcos hic bir anlam ifade etmiyor artik bana çünkü ben ve esime genetik test yapildigi halde ve bir sorun olmamasina ragmen ben 4 yil boyunca hamile kalamadim. En yakin arkadaslarimdan biri pco ile kendiliginden birkac ay sonra hamile kaldi. Ben ise tup bebekle hamile kaldim. O yuzden pcos var kesinlikle hamile kalamayacagim diye birsey yok. He elinizden geleni yapin orasi ayri. Once tedbir sonra tevekkul demisler ama panik yapmayin demek istedigim o. Ayrica ister para versinler ister vermesinler siz birlik olduktan sonra ne yapsalar bos. Gerekirse esiniz baska is bulur siz de calisirsiniz oyle tedaviye başlarsınız.

Bu yoruma kesinlikle katiliyorum. Benim kendi annem bile tup bebege basladigimizi bilmiyordu. Benim doktorum da daha ilk gittigimiz zamanlarda kimseye soylemeyin kafaniz rahat olsun demisti cok hakliymis.

1 senedir çocugunuz olmuyor diye intiharın eşiğine geldiyseniz,bence zaten çocuk yapmamalısınız.çocuk yapmak sağlam pskoloji ister,dayanıklılık sabır ister..bence zaten hazır değilsiniz diye olmuyor zira polistik over olan çoğu insan bebek sahibi...
Sizi rahatlacaksa söyliyim , kardeşim büyük bir kist ile 2,5sene hamile kalamadı.ameliyat oldu tamamen kazıyamadılar rahime yapışıktı(çocugu olmadığı için risk alamadı doktor)...kist ameliyatından sonra 3 aşılama 2 tüp bebek denedi ama olmadı.üçüncü tüp bebekte hamile kaldı ve doğum yaptı..1bck sene sonra kendiliğinden hamile kaldı ve sağlıkla doğum yaptı....saygılar...

Pcos cocugunuzun olmasina engel degil sadece belki biraz süreciniz uzar. Yumurta takibi yaptirin ovulasyon testi kullanin sadece bu sebepten bir senelik evli cifti tüp bebege yönlendiren doktor ticari dusunceyle hareket etmistir bence. Doktorunuzu değiştirin

Yorumunuz bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…