Tüp bebek

macera4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
25
3
1
25
Kızlar gerçekten çıkmazdayım nolur elimden tutun intihar eşiğine geldim 1 senedir evliyiz bekarlığımdan beri ciddi polislik over hastasıyım 1 senedir hiçbir şekilde hamile kalamadım doktor tüp bebek öneriyor aşılama ilaç vs hepsini denedik olmadı eşimle severek evlendik ikimizde çocuk istiyoruz ama eşim iş olarak babasına bağlı aile şirketi gibi düşünün herşey babasının elinde bize bu konuda destek olmucaklarını söylüyorlar ailesi çocuğumuz olsun istemiyor boşancağımızı düşünüyolarlar hiçbir sebep yokken defalarca doktora gidip geri dönüyorum ben ne yapacağım 😭

Neden boşanacağınızı düşünüyorlar? ilk önce sorun bu bence

Kızlar gerçekten çıkmazdayım nolur elimden tutun intihar eşiğine geldim 1 senedir evliyiz bekarlığımdan beri ciddi polislik over hastasıyım 1 senedir hiçbir şekilde hamile kalamadım doktor tüp bebek öneriyor aşılama ilaç vs hepsini denedik olmadı eşimle severek evlendik ikimizde çocuk istiyoruz ama eşim iş olarak babasına bağlı aile şirketi gibi düşünün herşey babasının elinde bize bu konuda destek olmucaklarını söylüyorlar ailesi çocuğumuz olsun istemiyor boşancağımızı düşünüyolarlar hiçbir sebep yokken defalarca doktora gidip geri dönüyorum ben ne yapacağım 😭
24 yaşındasınız 1 senelik evlisiniz ne bu acele? Neden bu kadar karalar bağlama?

Neden boşanacağınızı düşünüyorlar? ilk önce sorun bu bence
İlk başta sorunlar oldu yeni evliyken ama eşimle değil ailesiyle beni istemiyorlar bu yüzden asla ayrılmaya niyetimiz yok çocuğu yapmıyorlar ki en ufacık hatamda beni yollasınlar

Doktor zamanla yumurta kalitesi düşücek diyor ve tutma imkanı azalıyor ben 1 senedir tedavi görüyorum olmuyor adetlerim sıkıntılı ayrıcı çocuktur yani istiyoruz tabiji
Başka doktorlara da görünebilirsiniz. Çevremde çok var çünkü bir doktor olmaz tüp bebek yapalım diyor başka doktor farklı bir yöntemle tedaviyi çözüyor

işe girip birikim yapın zaten o aile size huzur vermez uzun vadede eşinizin oradan kopması lazım gibi🤷🏻‍♀️
Bendede aynı hastalık var ailemdeki kadınlardada var isterseniz bir doktor öneririm size ama durumunuzu bilmiyorum.benim rezervlerim iyi çıktı mesela ameliyata bile gerek yokmuş.ailemdeki herkesinde birden fazla çocuğu oldu tedavisiz.dünyanın sonu değil birkaç doktordan görüş alın daha yaşınızda genç.

Başka doktorlara da görünebilirsiniz. Çevremde çok var çünkü bir doktor olmaz tüp bebek yapalım diyor başka doktor farklı bir yöntemle tedaviyi çözüyor
6 tane doktor doktor gezdim hepsi aynı şeyi söylüyor elimde tahliller herşey var

O zaman para biriktirin o sırada yine deneyin normal yollardan. Başkasından yardım istemeyin zorla yardım etseler bile ilerde yüzünüze vururlar
Kesinlikle eşime bunu söylüyorum ben o kadar çalışıyorum benim de halkım var o parada diyor ikna olmuyor benim derdim paraları değil zaten bizi ayırmalarından korkuyorum

Kesinlikle eşime bunu söylüyorum ben o kadar çalışıyorum benim de halkım var o parada diyor ikna olmuyor benim derdim paraları değil zaten bizi ayırmalarından korkuyorum
Eşinizin aklı başındaysa ve sizi seviyorsa kimse kimseyi ayıramaz. Ailesinin lafına ayrılacaksa ayrılsın zaten

Kazık kadar adamı nasıl ayıracaklar karısından?
eşim iş olarak babasına bağlı aile şirketi gibi düşünün herşey babasının elinde
Bu çok sakat bir durum. Babası isterse tak diye geliri kesebilir yani. Siz ailede fazla kabahat aramayın. Böyle ailesi olan adamın maddi olarak bağımsız olması gerek. Çocuğumuz olmasını istemiyorlar ne demek? Kocanızı ve evliliğinizi pek sağlam göremedim kusura bakmayın.

Doktor zamanla yumurta kalitesi düşücek diyor ve tutma imkanı azalıyor ben 1 senedir tedavi görüyorum olmuyor adetlerim sıkıntılı ayrıcı çocuktur yani istiyoruz tabiji
Şu söylem çok ticari geldi. 24 yaşındaki henüz 1 senelik evli pkos lu kadına hiç bir tüp bebek uzmanı geç kalıyorsun hemen tüp bebek yapmalısın demez. Bence gittiğiniz doktoru bir sorgulayın ve başka doktorlara da görünün.

Ailesi boşanmanız için bile isteye size tüp bebek için destek olmayabilir. Bende ilk kızıma tüp bebek yöntemi ile sahip oldum. Bu uğurda bir araba parası harcamışımdır. Kliniğe gelenlerden yaşı küçük olanlarda vardı. Herkes 40 yaşına kadar beklemiyor. Bir kadının biyolojik saati gelince bir an önce isteğine kavuşmak istiyor.

Kazık kadar adamı nasıl ayıracaklar karısından?

Bu çok sakat bir durum. Babası isterse tak diye geliri kesebilir yani. Siz ailede fazla kabahat aramayın. Böyle ailesi olan adamın maddi olarak bağımsız olması gerek. Çocuğumuz olmasını istemiyorlar ne demek? Kocanızı ve evliliğinizi pek sağlam göremedim kusura bakmayın.
Sizin düşüncenize 💯 katılıyorum ve bu yüzden toparlanamıyorum

İlk başta sorunlar oldu yeni evliyken ama eşimle değil ailesiyle beni istemiyorlar bu yüzden asla ayrılmaya niyetimiz yok çocuğu yapmıyorlar ki en ufacık hatamda beni yollasınlar
Valla hiç burdan sağlıklı bı evlilik gibi görünmedi bana, herşeyde vardır bı hayir , hastalığınız gebe kalmanıza engel değil, bekleyin tüp bebege yonelmeyin hemen

Şu söylem çok ticari geldi. 24 yaşındaki henüz 1 senelik evli pkos lu kadına hiç bir tüp bebek uzmanı geç kalıyorsun hemen tüp bebek yapmalısın demez. Bence gittiğiniz doktoru bir sorgulayın ve başka doktorlara da görünün.
Pkos sun Farklı evreleri vardır ve benim ki ciddi gün geçtikçe değerlerim düşüyor hormon olarak 3 Kadın doğumcu 3 tüp bebek merkezi gezdim

Valla hiç burdan sağlıklı bı evlilik gibi görünmedi bana, herşeyde vardır bı hayir , hastalığınız gebe kalmanıza engel değil, bekleyin tüp bebege yonelmeyin hemen
Haklısınız derdim hemen çocuk veya başka bir şey değil sadece bu insanların bu tavrı yüzünden artık delirmek üzereyim

Amaçları para. Hemen tüp bebek pco bende de var senin çocuğun olmaz tüp bebek dediler kendiliğimden kaldım salınca bazı doktorlar ticariye dökmüş tüp bebek piyasası var artık hiç sorunu olmayanları bile almaya çalışıyorlar

Back
X