Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah gebesinizdirmerhaba
Kasım ayı tüp bebek yaptıranlar deneyimlerinizi paylasırmısınız. Test günü gelen varmı ? Sonuclarınız nelerdir . Ben 5. Gün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm :)
Bi kaç idrar testinde pozitif yarın kan testi yapıcam :)) insallah güzel sonuclar alırımİnsallah gebesinizdir![]()
Transfer oldunuz mu yoksa yeni mi basladınızzz ? Hangi hastaneeMerhaba bende yeni üyeyim bugün Allah'ın izniyle başladık heyecanli ve stresli bir surec bizi bekliyor rabbim herseyin hayirlisini versin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Transfer oldunuz mu yoksa yeni mi basladınızzz ? Hangi hastanee
Yeni başladım Diyarbakır bahçeci tup bebek merkezi dr zeki akkum.Transfer oldunuz mu yoksa yeni mi basladınızzz ? Hangi hastanee
Adetin kaçıncı günü iğnelerYeni başladım bugün ilk ignemi yaptim gonalf 900 bakalim insallah guzel sonuclar aliriz bu yolun sonunda![]()
Benim 2. Denemem diğeri de tutmustu ama kürtaj olmak zorunda kaldı. Acıbadem atasehirde yaptırıyorum. Benim eşimden kaynaklı bende problem yok insallah tutmustur. İdrar testleri hep pozitif . Ama 2 gündür leke gbi kanamam var normal dediler ama insan tedirgin oluyo :))Yeni başladım Diyarbakır bahçeci tup bebek merkezi dr zeki akkum.
Sizin hangi dr ve ozel degilse neden olmuyodu acaba?
İnsallah kan da da pozitifi görürsün ya rabbim saglikli hayrli evlatlar versin![]()
Yerleşme kanamasi olabilir kan verdin miBenim 2. Denemem diğeri de tutmustu ama kürtaj olmak zorunda kaldı. Acıbadem atasehirde yaptırıyorum. Benim eşimden kaynaklı bende problem yok insallah tutmustur. İdrar testleri hep pozitif . Ama 2 gündür leke gbi kanamam var normal dediler ama insan tedirgin oluyo :))
2. Günü başlıyor canmAdetin kaçıncı günü iğneler
KAn verdim evet hamileymişim ama hemen sevinmiyorm tabi 2. Kana bakıcaz :) gecen seferki tecrübemden dolayı biraz korkuyrm beta değerim güzel yükselmemsti kürtaj olmstumYerleşme kanamasi olabilir kan verdin mi
Ayyy hadi hayrli olsun canmKAn verdim evet hamileymişim ama hemen sevinmiyorm tabi 2. Kana bakıcaz :) gecen seferki tecrübemden dolayı biraz korkuyrm beta değerim güzel yükselmemsti kürtaj olmstum