Tüp bebek

Zeynepze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
278
118
33
32
merhaba
Kasım ayı tüp bebek yaptıranlar deneyimlerinizi paylasırmısınız. Test günü gelen varmı ? Sonuclarınız nelerdir . Ben 5. Gün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm :)

Merhaba bende yeni üyeyim bugün Allah'ın izniyle başladık heyecanli ve stresli bir surec bizi bekliyor rabbim herseyin hayirlisini versin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Merhaba bende yeni üyeyim bugün Allah'ın izniyle başladık heyecanli ve stresli bir surec bizi bekliyor rabbim herseyin hayirlisini versin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Transfer oldunuz mu yoksa yeni mi basladınızzz ? Hangi hastanee

Transfer oldunuz mu yoksa yeni mi basladınızzz ? Hangi hastanee
Yeni başladım Diyarbakır bahçeci tup bebek merkezi dr zeki akkum.
Sizin hangi dr ve ozel degilse neden olmuyodu acaba?
İnsallah kan da da pozitifi görürsün ya rabbim saglikli hayrli evlatlar versin🥰🥰

Yeni başladım Diyarbakır bahçeci tup bebek merkezi dr zeki akkum.
Sizin hangi dr ve ozel degilse neden olmuyodu acaba?
İnsallah kan da da pozitifi görürsün ya rabbim saglikli hayrli evlatlar versin🥰🥰
Benim 2. Denemem diğeri de tutmustu ama kürtaj olmak zorunda kaldı. Acıbadem atasehirde yaptırıyorum. Benim eşimden kaynaklı bende problem yok insallah tutmustur. İdrar testleri hep pozitif . Ama 2 gündür leke gbi kanamam var normal dediler ama insan tedirgin oluyo :))

Benim 2. Denemem diğeri de tutmustu ama kürtaj olmak zorunda kaldı. Acıbadem atasehirde yaptırıyorum. Benim eşimden kaynaklı bende problem yok insallah tutmustur. İdrar testleri hep pozitif . Ama 2 gündür leke gbi kanamam var normal dediler ama insan tedirgin oluyo :))
Yerleşme kanamasi olabilir kan verdin mi

Back
X