• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek

Evet 3. Gündü kanda 40 ile öğrenmiştim, özellikle 3. Gün embriyolari cok daha geç görünüyor sanırım idrar testlerinde. Çünkü bazen 100 ile kanda öğrenip bazen erken gebelik testlerinde bile yaniltan testler oluyor.
Çok teşekkür ederim, Allah evladınızi size bağışlasın, bana da dua eder misiniz

Benim ilk transferim maalesef düşük ile sonuçlandı ama simdi 2. Transferimi oldum yeniden hamileyim :) beklemek cok zor biliyorum bende çünkü 10 günlük beklemeden yeni çıktım :) ve kese için bekliyorum şimdi:) sabır etmeyi öğreniyor insan gerçekten.

Dua ederim tabii ki Allah razı olsun ne güzel dua ettiniz Amin inşallah bağışlasın hepimizin evladını 🥹🥹🙏🙏

Benim ilk transferim maalesef düşük ile sonuçlandı ama simdi 2. Transferimi oldum yeniden hamileyim :) beklemek cok zor biliyorum bende çünkü 10 günlük beklemeden yeni çıktım :) ve kese için bekliyorum şimdi:) sabır etmeyi öğreniyor insan gerçekten.

Dua ederim tabii ki Allah razı olsun ne güzel dua ettiniz Amin inşallah bağışlasın hepimizin evladını 🥹🥹🙏🙏
Çok güzel çok mutlu oluyorum böyle haberler alınca Allah bize de nasip etsin isteyen herkese nasip etsin

Allah razı olsun🙏🥹 Amin inşallah Allah tüm bekleyenlere kat kat versin 🙏🙏

Cok zor biliyorum , tedaviler kayıplar derken insan çok yıpraniyor ama inanıyorum sonu bahar , sonu cicek bahcesi 🥹🙏 umudumuzu yitirmeyelim🥰🙏

Back
X