- 12 Ağustos 2024
- 5
- 2
- 35
- Konu Sahibi yagmurlu123
Merhaba yeni üye oldum 5 negatif tüp bebek tedavisi sonrası yumurtalarımın renginin şeffaf değilde koyu olduğu söylendi böyle bir sorunla karşılaşan oldum olduysa bir çözümü varmı sormak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta kalitesiz ama rengide koyu normal olması gereken yumurta şeffafken benimki çok koyuO ne demekmiş ilk defa duydum mesela yumurtanıza kalitesiz mi demek istediler ?
Başına gelen biri yazar inşallah vitamin kullandınız mı omega 3 q enzim q10 gibiYumurta kalitesiz ama rengide koyu normal olması gereken yumurta şeffafken benimki çok koyu
Pharma plas diye bir vitamin yazdı doktor 3 ay düzenli kullandım sonra prp sonra iğneler herşey güzel giderken çıkan yumurtalar koyu renkli dediler ve tutmadı malesefBaşına gelen biri yazar inşallah vitamin kullandınız mı omega 3 q enzim q10 gibi
Transfer oldun embriyo oluştu yani? Acaba doktor mu değiştirseniz koyu olmasına siz bişey yapamazsınız ancak vitaminler kullanarak daha kaliteli hale getirirsiniz.Pharma plas diye bir vitamin yazdı doktor 3 ay düzenli kullandım sonra prp sonra iğneler herşey güzel giderken çıkan yumurtalar koyu renkli dediler ve tutmadı malesef
Her tedavide değiştirdim doktoru ve hastaneyi bu sefer prof du acıbadem bursa embriyo oluştu ama çok yavaştı hücre bölünmesiTransfer oldun embriyo oluştu yani? Acaba doktor mu değiştirseniz koyu olmasına siz bişey yapamazsınız ancak vitaminler kullanarak daha kaliteli hale getirirsiniz.
Yani canım bizde sorun sperm de olduğu için bişey diyemedim konu da üste çıksın diye yorum yaptımHer tedavide değiştirdim doktoru ve hastaneyi bu sefer prof du acıbadem bursa embriyo oluştu ama çok yavaştı hücre bölünmesi
Çok saolun allah hepimizin yardımcısı olsunYani canım bizde sorun sperm de olduğu için bişey diyemedim konu da üste çıksın diye yorum yaptım
Amin canımÇok saolun allah hepimizin yardımcısı olsun