Tüp bebek

Aynen işte kimine hemen kiminede imtihan oluyor bebek 👶🏻 amin inşallah rabbim kimsenin derdini dermansız koymasın 🤗 özelde tedavi oluyorum bi klinik.. banada bu defa hem menapur hemde gonalf başlayacağım dedi. Gonalfa baktık oda maliyetli bir iğne.. 2 ay tedavi oldum olmadı. Bu ayda 30 iğne sonrası çatlatma iğnesi oldum çatlatma iğnemden 6. Gün adet oldum ama sadece peçeteye geliyor bugunde iğnemin 7. Günü hala siliyorum geliyor peçeteye, ped koydum afedersiniz dolmuyor leke leke kalıyor. Çatlatma iğnesinin 6. 7. Günüde tuhaf doktoruma söyledim olabilir dedi. İşte bu tedavimde boşa gitti maddi manevi etkiledi bizi. Bende işte tüp bebek bakıyorum devlette
Siz aşılama mı tüp bebek mi yaptırdınız anlamadım. Özeller aşırı pahalı artık hangisi hayırlı ise orası vesile olsun diyorum.

Siz aşılama mı tüp bebek mi yaptırdınız anlamadım. Özeller aşırı pahalı artık hangisi hayırlı ise orası vesile olsun diyorum.

Benim iğne tedavisi sonrası çatlatma ve doğal ilişki öneriyor doktorum 2 aydır böyle tedavi uyguladık.

Canım Muzaffer hoca tek bölüm doktoru zaten suan yeni bir doktor daha görünüyor MHRS de onu bilmiyorum yeni gelmiş galiba adetın 3. Günü gidiyorsun muayeneden sonra hemşireler seni yönlendiriyor hormon testleri rahim filmi sperm testi vs vs hepsini tamamladıktan sonra tekrar doktora gidiyorsun doktor sana yapılacak olan işleme karar verıyor benım Malesef 2 aşılama negatifle sonuclandı umarım hersey gönlünce olur bol bol sabır diliyorum zor yorucu uğraştırmalı bir süreç 🌹
Bende orda 1 aşılama yaptım tutmadı şimdi tüp bebeğe başladık hayırlısıyla 2 aşılama yapınca sgk karşılıyor tüp bebeği bazı özellerde rapor cıkıyor birde ona bakın

merhaba bende çam sakura tüp bebek başlayacağım, yumurta toplama işlemi zor mu acaba, tamamen bayıltıyorlar mi anestezi ile yoksa yarım anestezi mi oluyor, sonrasında ağrı vs yaşadınız mı
canım Rabbim tez vakitte nasip etsin inşALLAH bende tüp bebek ile gebe kaldım mesaını görünce gözüm doldu yaklaşık 20 bin civarına geldi temmuz ayında çam ve sakura da yaptırdım istanbuldaysanız kesinlikle tavsiye ederim. sadece tüp bebek sürecine geleilmek biraz uzun sürüyor hiç beklemeden infertilite bölümü muzaffer zeki duman hocaya başlamanı tavsiye ederim. rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin zor bir sürerua

Merhaba öneriyor musunuz Çam sakurayı hâlâ?
Merbaba bende çam sakurada başlamak üzereyim. Ama süreç o kadar uzun ki 3 aydır evrak toplamakla uğraşıyorum. Gerçekten prosedür çok uzun herşeyi çok detaylı bakıyorlar bir yandan iyi birşey ama sürekli ya gittiğiniz doktor yok ya sıra çok. Sabah 8 buçukta gidip akşam 4 te çıktığım oldu hastaneden sadece bir poliklinik onayı için. Sabır istiyor ama detaylı bakıyor olmaları bana güven veriyor. Tabi devlet hastanesi olduğu için sıra da oldukça yoğun. Umarım herşey gönlünüzce olur

Back
X