- 11 Mayıs 2024
- 129
- 41
- 13
- 25
- Konu Sahibi hayale giden yol
-
MasAllah hayırlı olsunArkadaşlar merhaba 28 Şubat‘ta tüp bebek transferi oldum 5. Gün embriyosu 6aa kalite bugün 5. günüm gebelik testi yaptım ve çok gölge bir şekilde pozitif gördüm sizce gebelik var mıdır böyle olanlar var mı arkadaşlar lütfen yazabilir misiniz
Acıbadem Atakent hastanesinde yaptırdım Nadiye Köroğlu öğlen yaptırdım 12 gibiMasAllah hayırlı olsun
Nerde yaptırmıştınız öğlen mi yapılıyor transferniz
Hayırlı uğurlu olsun çift çizgi çıktıysa kan verebilrisnizAcıbadem Atakent hastanesinde yaptırdım Nadiye Köroğlu öğlen yaptırdım 12 gibi
Merhaba bende 27 şubat 11 de transfer oldum kasık ve bel ağrılarım var sizinde oluyormuArkadaşlar merhaba 28 Şubat‘ta tüp bebek transferi oldum 5. Gün embriyosu 6aa kalite bugün 5. günüm gebelik testi yaptım ve çok gölge bir şekilde pozitif gördüm sizce gebelik var mıdır böyle olanlar var mı arkadaşlar lütfen yazabilir misiniz
Benimde aynı bel ve kasık ağrılarıMerhaba bende 27 şubat 11 de transfer oldum kasık ve bel ağrılarım var sizinde oluyormu
İnşallah sonuçlar pozitif olurBenimde aynı bel ve kasık ağrıları
Arkadaşlar merhaba 28 Şubat‘ta tüp bebek transferi oldum 5. Gün embriyosu 6aa kalite bugün 5. günüm gebelik testi yaptım ve çok gölge bir şekilde pozitif gördüm sizce gebelik var mıdır böyle olanlar var mı arkadaşlar Canım benim testimide yorumlarmısınız28 şubatta dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum bugün transferle birlikte 6.gün gebelik testi sizce ne durumda yazabilir misiniz
Canım benim testimide yorumlarmısınızArkadaşlar merhaba 28 Şubat‘ta tüp bebek transferi oldum 5. Gün embriyosu 6aa kalite bugün 5. günüm gebelik testi yaptım ve çok gölge bir şekilde pozitif gördüm sizce gebelik var mıdır böyle olanlar var mı arkadaşlar lütfen yazabilir misiniz
Gebelik testin yokki burada yani gölge çıkıyorsa var demektir hafif çizgiCanım benim testimide yorumlarmısınız28 şubatta dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum bugün transferle birlikte 6.gün gebelik testi nasıl sizce
Doktorunuz temin etmiyor mu?Merhaba hanımlar elinde gonal f ve menapur ilac olan var mı
Son 1 günüm kaldı iğne bittiDoktorunuz temin etmiyor mu?
Hayır anlayamadığım kaç gününüz varsa o kdr almıyor musunuz?Son 1 günüm kaldı iğne bitti
Evet karstaymış kendisi profilinden baktım. Eve getirirken bile buz kapları içinde getiriyoruz kesinlikle kargo olmaz zatenMenapur ve gonal f kaldı biraz var ama şehirden şehire kargo ile çok sakıncalı aynı sehirde olanlardan temin edin mutlaka ben elimde kalanları merkeze götüreceğim belki eksik kalan olursa vursunlar diye
Bide o kadar emek veriliyor herkes aynı titizlikle ilaçları muhafaza ediyormu emin olamam yani bazen kargo ile gönderiyorlar filan kimseye güven olmaz bu konudaEvet karstaymış kendisi profilinden baktım. Eve getirirken bile buz kapları içinde getiriyoruz kesinlikle kargo olmaz zaten
Evet kesinlikle. İnşallah temin edebilmiştirBide o kadar emek veriliyor herkes aynı titizlikle ilaçları muhafaza ediyormu emin olamam yani bazen kargo ile gönderiyorlar filan kimseye güven olmaz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?