Tüp Bebek

nevaa6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
1
0
1
26
Merhaba hanımlar benim iki tüpümde tıkalı olduğu için doktor tüp Bebek önerdi şehir hastanelerinde sağlık güvencesi olmadan ücretin ne kadar olduğunu bilen var mı?

Merhaba hanımlar benim iki tüpümde tıkalı olduğu için doktor tüp Bebek önerdi şehir hastanelerinde sağlık güvencesi olmadan ücretin ne kadar olduğunu bilen var mı?
Merhaba devlet hastanelerinde tüp bebek yapılmıyor. Bazı araştırma hastanelerinde raporlu yaptıran var onun içinde heyet raporu vs birsürü kriter var. Yine yanlış yönlendirme yapmak istemem benim bildiğim o şekilde. Genelde herkes tüp bebek merkezlerinde özelde yaptırıyor bende özelde yaptırdım.

Arkadaşlar özelde 3 defa aşılama yaptırsam tüp bebek raporu alabiliyor muyum geçerli oluyor mu özel hastane

Sigortaniz yoksa ordada ücretli gibi fiyat ödersiniz. Hastaneden hastaneye degisiyor ücret sanırım. Özelde 100bin buluyorsa devlette 70-80bini bulur. Tabi şuan ne kadar güncel fiyat bilgim yok.
En iyisi o bölümün sekreterine sorun o size gerekli bilgiyi verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…