Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar lütfen cevaplayın çok moralim bozuk eşimin spremlerinde sorun çıktı doktor tüp bebek dedi bu şekilde olup takviye vs kullanıp tüp bebek olmadan hamile kalan var mı lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar lütfen cevaplayın çok moralim bozuk eşimin spremlerinde sorun çıktı doktor tüp bebek dedi bu şekilde olup takviye vs kullanıp tüp bebek olmadan hamile kalan var mı lütfen yardımcı olun
Merhaba ben geçen sene gittim , bana asla anne eşime asla baba olamazsın dediler kürler mi denemedim , fototerapi mi neler neler hepsi çaresiz oldu. . Eşimde sperm yok , ve bu yüzden genetik test istediler genetik testi sonucu eşim klinefter sendromu çıktı ve hemen mikro tese alınmalı şansı %30 dediler ve Ankara da Ahmet Hakan haliloğlu ürolojı uzmanına gittik Allah razı olsun eşimi ameliyat etti 3 tüp sperm bulundu. Sonrasında tüp bebeğe bizi yönlendirdiler oda esra çabuk cömert , yanı uzun lafın kısası ben hamileyim şuan Allah ol derse olur umudunu kırma ve labaratuvarın temız olsun ve doktorların mümkünse işinin ehli olsun