Tüp bebek

xmerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
34
12
3
25
25 yaşındayım Temmuz ayında Opu işlemi oldu 2 ay rahim dinlendirme yapıldı 9 Eylül de transfer gerçekleşti 5Aa kalitesi rahim kalınlığım da 11 di şuan bekleme aşamasındayım 5. Gün bugün o kadar gerginim ki negatif olacak diye kendime hakim olamıyorum bi bakıyorum herkes ilkte pozitifi görmüş bi bakıyorum negatif hiçbir belirtim de yok sizlerin sonuçları neler acaba umarım hepimizin ki pozitif olur

Canım olabildiğince rahat olmaya çalış bu süreçte beklemek çok yorucu ve zor gerçekten, ama meşgul olabileceğin şeyler bulmanı öneririm. Embriyonun Kalitesi güzel şartlar uygun nasipte varsa olacak inan ve pozitif düşünmeye çalış. Ben de nisan ayında dondurulmuş denedim negatif aldım eşim de ben de çok üzülmüştük, ama yılmak yok deneyeceğiz sonrasını rabbime bırakacağız dedik, yine denedik. 1 eylülde transfer olmuştum çok şükür pozitif gördüm kanda da sana dua edeceğim inşallah pozitif bi şekilde rahatlıkla geçirirsin bu süreci bebişin sıkı sıkı tutunur sana

Canım rahat ol. O seninle düşünüp stres yapıp rahimi kasma tutmuştuurrr de hiç olumsuz düşünme

Çok teşekkür ederim canım bol bol dua ediyorum zaten rabbimin hazinesinde bol isteyen herkese kısmet eder inşallah yanlış anlamazsanız sizin embriyo kaliteniz neydi

Git böyle kafa dağıtacak şeylerle uğraş canım rahatla
Benimkiler hiçbir şey yaptırmıyor ki arkadaşlarım dışarı çağırıyor aman yat gitme eşim sürekli iş yapma yat yat dışarı bile iki adım atıyorum otur dinlen geri yürü diyip duruyorlar çok canımı sıkıyor bu durum

Kitap oku kuzucum telefonda puzzle oyna zamanını alacak oyunlar oyna canını sıkmasın çocuktan sonra da oturmak isteyeceksin

Çok teşekkür ederim canım bol bol dua ediyorum zaten rabbimin hazinesinde bol isteyen herkese kısmet eder inşallah yanlış anlamazsanız sizin embriyo kaliteniz neydi
Valla benim ki 3. Gün embriyosu olduğu için harfli kalitesi söylenmedi o 5. Gün embriyolarında belirleniyormuş, iyi kalite demişlerdi hücre sayısı 8di bildiğim bilgiler bunlar ama gerçekten nasibi varsa bu kaliteye veya kaçıncı gün embriyosu olduğuna bakmıyor

Doğru söylüyorsun canım Rabbim inşallah nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…