Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 5. Günü biraz bel ağrısı dışında belirtim yok o da estrofemden kaynaklı diye düşünüyorumHiç belirti yaşamayıp pozitif gören var mı? Benim transferimin 4.günü ama hiç bir belirti yok insan endişeleniyor![]()
Artık iyi mi kötü mü hiç bir belirti olmaması anlayamadımBenimde 5. Günü biraz bel ağrısı dışında belirtim yok o da estrofemden kaynaklı diye düşünüyorum![]()
Bu beklemek gerçekten çok zorlu bir süreç herşeyiyle zorluArtık iyi mi kötü mü hiç bir belirti olmaması anlayamadımtest gününe kadar sabır
![]()
Vallahi en zor yanı beklemekmişBu beklemek gerçekten çok zorlu bir süreç herşeyiyle zorlu![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBu belirtisiz günlerinizin tadını çıkarın kızlar 7. Haftadan bildiriyorum felaket mide bulantısı var![]()
Aminn inşallah ederim tabikiSağlıkla kucağınıza alın inşallahbizede dua edin olur mu
![]()
Yaa sağlıkla alın kucağınızaBu belirtisiz günlerinizin tadını çıkarın kızlar 7. Haftadan bildiriyorum felaket mide bulantısı var![]()
Amin canım inşallah hepimizin sağlıkla ilerlerYaa sağlıkla alın kucağınızapozitifi görelim de mide bulantısına da razıyız
![]()
Amin canımAmin canım inşallah hepimizin sağlıkla ilerler![]()
Hiç bir şekilde belirti yaşamadım, hatta tutmadı sandım ama belirti olayı bence birazda psikolojik, o yüzden belirti aramayın, tekme yiyene kadar hamile olduğuma inanmıyordum, bebeğiniz sizinledir inşallahHiç belirti yaşamayıp pozitif gören var mı? Benim transferimin 4.günü ama hiç bir belirti yok insan endişeleniyor![]()
İnşallahh teşekkürler yorumlarınız için biraz da olsa içim rahatladı Allahım isteyen herkese nasip etsinHiç bir şekilde belirti yaşamadım, hatta tutmadı sandım ama belirti olayı bence birazda psikolojik, o yüzden belirti aramayın, tekme yiyene kadar hamile olduğuma inanmıyordum, bebeğiniz sizinledir inşallah![]()