• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

Hiç belirti yaşamayıp pozitif gören var mı? Benim transferimin 4.günü ama hiç bir belirti yok insan endişeleniyor🤔☺️
Hiç bir şekilde belirti yaşamadım, hatta tutmadı sandım ama belirti olayı bence birazda psikolojik, o yüzden belirti aramayın, tekme yiyene kadar hamile olduğuma inanmıyordum, bebeğiniz sizinledir inşallah 🙏

Hiç bir şekilde belirti yaşamadım, hatta tutmadı sandım ama belirti olayı bence birazda psikolojik, o yüzden belirti aramayın, tekme yiyene kadar hamile olduğuma inanmıyordum, bebeğiniz sizinledir inşallah 🙏
İnşallahh teşekkürler yorumlarınız için biraz da olsa içim rahatladı Allahım isteyen herkese nasip etsin ☺️🙏

Ben de bugün 6+0dayım sadece dün gece bi mide rahatsızlığım oldu ama senin tam 7.haftada mı başladı canım, sanki başlasın istiyorum benim de🙈
Yok benim 6. Haftada başladı bulantı dahada siddetlendi doktoruma soracağım bunun için ilac falan var mi diye yemek yiyemiyorum çünkü

Yok benim 6. Haftada başladı bulantı dahada siddetlendi doktoruma soracağım bunun için ilac falan var mi diye yemek yiyemiyorum çünkü
Benim dün gece hariç olmadı böyle dalgalı mı olur hep mi olur bilemedim annem 2 hamileliğinde de hiç bulantı yaşamamış belki benim hamileliğim de öyle geçer ama insan bi belirti arıyor hep😅

Back
X