Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 5. Günü biraz bel ağrısı dışında belirtim yok o da estrofemden kaynaklı diye düşünüyorumHiç belirti yaşamayıp pozitif gören var mı? Benim transferimin 4.günü ama hiç bir belirti yok insan endişeleniyor![]()
Artık iyi mi kötü mü hiç bir belirti olmaması anlayamadımBenimde 5. Günü biraz bel ağrısı dışında belirtim yok o da estrofemden kaynaklı diye düşünüyorum![]()
Bu beklemek gerçekten çok zorlu bir süreç herşeyiyle zorluArtık iyi mi kötü mü hiç bir belirti olmaması anlayamadımtest gününe kadar sabır
![]()
Vallahi en zor yanı beklemekmişBu beklemek gerçekten çok zorlu bir süreç herşeyiyle zorlu![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBu belirtisiz günlerinizin tadını çıkarın kızlar 7. Haftadan bildiriyorum felaket mide bulantısı var![]()
Aminn inşallah ederim tabikiSağlıkla kucağınıza alın inşallahbizede dua edin olur mu
![]()
Yaa sağlıkla alın kucağınızaBu belirtisiz günlerinizin tadını çıkarın kızlar 7. Haftadan bildiriyorum felaket mide bulantısı var![]()
Amin canım inşallah hepimizin sağlıkla ilerlerYaa sağlıkla alın kucağınızapozitifi görelim de mide bulantısına da razıyız
![]()
Amin canımAmin canım inşallah hepimizin sağlıkla ilerler![]()
Hiç bir şekilde belirti yaşamadım, hatta tutmadı sandım ama belirti olayı bence birazda psikolojik, o yüzden belirti aramayın, tekme yiyene kadar hamile olduğuma inanmıyordum, bebeğiniz sizinledir inşallahHiç belirti yaşamayıp pozitif gören var mı? Benim transferimin 4.günü ama hiç bir belirti yok insan endişeleniyor![]()
İnşallahh teşekkürler yorumlarınız için biraz da olsa içim rahatladı Allahım isteyen herkese nasip etsinHiç bir şekilde belirti yaşamadım, hatta tutmadı sandım ama belirti olayı bence birazda psikolojik, o yüzden belirti aramayın, tekme yiyene kadar hamile olduğuma inanmıyordum, bebeğiniz sizinledir inşallah![]()
Ben de bugün 6+0dayım sadece dün gece bi mide rahatsızlığım oldu ama senin tam 7.haftada mı başladı canım, sanki başlasın istiyorum benim deBu belirtisiz günlerinizin tadını çıkarın kızlar 7. Haftadan bildiriyorum felaket mide bulantısı var![]()
Yok benim 6. Haftada başladı bulantı dahada siddetlendi doktoruma soracağım bunun için ilac falan var mi diye yemek yiyemiyorum çünküBen de bugün 6+0dayım sadece dün gece bi mide rahatsızlığım oldu ama senin tam 7.haftada mı başladı canım, sanki başlasın istiyorum benim de![]()
Benim dün gece hariç olmadı böyle dalgalı mı olur hep mi olur bilemedim annem 2 hamileliğinde de hiç bulantı yaşamamış belki benim hamileliğim de öyle geçer ama insan bi belirti arıyor hepYok benim 6. Haftada başladı bulantı dahada siddetlendi doktoruma soracağım bunun için ilac falan var mi diye yemek yiyemiyorum çünkü
Ay inşallah bulantısız gecirirsiniz inanki çok zorBenim dün gece hariç olmadı böyle dalgalı mı olur hep mi olur bilemedim annem 2 hamileliğinde de hiç bulantı yaşamamış belki benim hamileliğim de öyle geçer ama insan bi belirti arıyor hep![]()
Yaaa bebiş sağlıkla büyüsün de razıyım offAy inşallah bulantısız gecirirsiniz inanki çok zor![]()
Yaaa bebiş sağlıkla büyüsün de razıyım off![]()
Aminn canım sağ olİnşallah canım benim dualarımız birbirimiz için![]()