- 19 Ekim 2024
- 80
- 16
- 8
- Konu Sahibi asdfgh12340987
-
Yumurta toplama anestezili yapılıyor transferde bana yapılmadıİki kere aşılama yaptırdım hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen tutmuyor. Doktorum Kasım da tüp bebek yapalım dedi. Tüp bebek zor mu aşamaları falan nasıl. Ben aşılamayi anestezi altında yaptırdım kendimi kattığım için.acaba tüp bebek de yapılır mı anestezili
Bana transferde teklif ettiler çok kasılıyorum diye ama yapmamaya karar verdik sonunda. Özel hastahane bu ama devlette nasıl bilmiyorumYumurta toplama anestezili yapılıyor transferde bana yapılmadı
İsteğe bağlı yapabilirler belkiBana transferde teklif ettiler çok kasılıyorum diye ama yapmamaya karar verdik sonunda. Özel hastahane bu ama devlette nasıl bilmiyorum
Çok ağrı falan oluyor muBana transferde teklif ettiler çok kasılıyorum diye ama yapmamaya karar verdik sonunda. Özel hastahane bu ama devlette nasıl bilmiyorum
Agriniz oldu muYumurta toplama devlette genel mi lokal mi diye soruyorlar ama transferde sanmıyorum anestezisiz yapıyorlar 2 dakika falan sürüyor zaten
Yumurta toplarken uyutuyorlar zaten sonrasında hafif bir rahatsızlık hissi oldu bende çok yumurta toplandığı için (24 tane)Çok ağrı falan oluyor mu
Yumurta toplamada anestezili zaten transferde hiç ağrı acı olmuyor zaten aşılamada takılan aparat rahatsız etmiştir siziAgriniz oldu mu
Oldu mu bebeğinizYumurta toplarken uyutuyorlar zaten sonrasında hafif bir rahatsızlık hissi oldu bende çok yumurta toplandığı için (24 tane)
Transferde de hiçbir şey hissetmedim sadece idrar sıkışıklığı
Genel olarak korkuyorum ben kasma var çoğu şeyde vücudumuYumurta toplamada anestezili zaten transferde hiç ağrı acı olmuyor zaten aşılamada takılan aparat rahatsız etmiştir sizi
Hayır şuan 32 haftadayız. Umarım en azından 6 haftadan önce tanışmayız kendisiyleOldu mu bebeğinizinşallah kolay bir süreç olur benim için de. Hatta gerek bile kalmaz
Sağlıkla gelsinHayır şuan 32 haftadayız. Umarım en azından 6 haftadan önce tanışmayız kendisiyle
Yumurta toplama anestezi ile oluyor hiç anlaşışmıyor bile.Transfer ayık halde oldu bende onda da hiç sıkıntı olmadı sadece idrara çıkarmadılar sonrasında bir saate yakın.Ve bacaklarımı kırarak bekledim o kısmı zorladı:) sonrasında da çok kabız olmuştum ama hepsi geçiyor:)Genel olarak korkuyorum ben kasma var çoğu şeyde vücudumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?