• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
847
271
103
35
kızlar merhaba ben bir şirkette yaklaşıl 6 aydır çalışıyorum 9 yıllık evliyiz hiç hamile kalmadım ve son dönemlerde çocuk sahibi olmayı çok ister hale geldik yaşım 35 eşimin 38 daha fazla uzatmadan maksimum yaz gibi tedaviye başlamak istiyorum uzaktan çalışıyorum ve ayda üç kere ofise geliyoruz eşim tedaviden önce işten ayrılmamı ve sadece tedaviye adapte olmamı istedi henüz işyeri ile görüşmedim acaba tedavi için işi bırakmak mı daha iyi olur ola ki devam edersem hem iş hem tedavi zor mu olur sonuçta tüp bebek tedavisi çok kolay da olmayan bir süreç maddi manevi eşim yanımda olacağını bunları dert etmeden sadece tedaviye adapte olmam için yazın işyeri ile konuşmamı ve işten ayrılmamı istiyor sürekli sürekli izin almamı istemiyor sizce ne yapmalıyım? işyerine ileteceğim zaman belki onlar da kabul etmeyecek ve ayrılmamı isteyecekler şuan bilemiyorum ama yaza kadar kararımı vermem lazım

Bence işi bırakmayın zaten çoğunlukla evdeymissiniz. Şuan da çok fazla işsizlik var.Tup bebek süreci de gördüğüm kadarıyla maddi manevi zor süreç. Hem paraya ihtiyacınız olabilir hem de çalışırsınız kafanız dağılır, Süreci başlatın eğer olmazsa sonra çıkarsınız.

Yani gerçekçi olmak gerekiyorsa tüp bebek tedavisi her zaman olumlu sonuçlanmıyor.

İşsiz kalmak problem değilse elbette işten ayrılın.

Bir de ben olsam yaz mevsimini beklemem. Bir an önce tedaviye başlarım.

Allahım gönlünüze göre versin inşallah.
yani kafam karışık bu konuda daha işyeri ne diyecek hiç bilmiyorum çok da severek yapmıyorum işi çünkü alışkın olmadığım bir sektöre iş bulamadığım için mecburiyetten girdim yazı beklememizin amacı ancak o zamana maddi olarak hazır olacağım onun için

kızlar merhaba ben bir şirkette yaklaşıl 6 aydır çalışıyorum 9 yıllık evliyiz hiç hamile kalmadım ve son dönemlerde çocuk sahibi olmayı çok ister hale geldik yaşım 35 eşimin 38 daha fazla uzatmadan maksimum yaz gibi tedaviye başlamak istiyorum uzaktan çalışıyorum ve ayda üç kere ofise geliyoruz eşim tedaviden önce işten ayrılmamı ve sadece tedaviye adapte olmamı istedi henüz işyeri ile görüşmedim acaba tedavi için işi bırakmak mı daha iyi olur ola ki devam edersem hem iş hem tedavi zor mu olur sonuçta tüp bebek tedavisi çok kolay da olmayan bir süreç maddi manevi eşim yanımda olacağını bunları dert etmeden sadece tedaviye adapte olmam için yazın işyeri ile konuşmamı ve işten ayrılmamı istiyor sürekli sürekli izin almamı istemiyor sizce ne yapmalıyım? işyerine ileteceğim zaman belki onlar da kabul etmeyecek ve ayrılmamı isteyecekler şuan bilemiyorum ama yaza kadar kararımı vermem lazım
Ayda 3 kere gidiyorsaniz birakmayin. Ben haftada 4 gidiyorken tup bebek surecini tamamlamistim. Hem kafaniz dagilir

yani kafam karışık bu konuda daha işyeri ne diyecek hiç bilmiyorum çok da severek yapmıyorum işi çünkü alışkın olmadığım bir sektöre iş bulamadığım için mecburiyetten girdim yazı beklememizin amacı ancak o zamana maddi olarak hazır olacağım onun için
Maddiyat konusunda haklısınız.

İş ile ilgili siz bilirsiniz.

maddi manevi yaza hazır olacaksanız işinizi neden bırakıyorsunuz ki. tamam maddi olarak sıkıntınız olmaz bırakırsınız ama zaten evden çalışıyormuşsunuz transferden sonra bile sorun olmaz yani. zaten öncesinde sürekli olarakta belki gitmeniz gerekmeyecektir hastaneye çünkü bu tedavide herkesin süreci farklı ilerliyor. her gün toplu taşıma ile işe gidip gelenler bile bırakmıyor işini. zaten bence işi bırakırsanız olacak mı olmayacak mı diye kafanızda sürekli bu olur olumsuz etkilersiniz tedavinizi

Sadece tedaviye odaklanmak iyi bir fikir değil bu arada, zaten alacağınız ilaçlar sizi yeterince yoracaktır bir de üstüne işsiz kalıp sürekli süreci düşünmek daha çok strese sokar ki bu tedaviyi baltalar,
kaldı ki ayda 3 kez gidiyormuşsunuz, işinizi etkilemez bile. Haftada 5 gün, günde 8 saat çalışan işe gidip gelirken toplu taşıma kullanan biri olarak 2 kez sil baştan tüp bebek tedavisi gördüm, işimin eksisi olmadı bana.

Bence işi birakmayın hem maddi hem manevi çok zor bir süreç. Biz 3 defa denedik bunun yani sıra transfer iptalleri yaşadık nerdeyse 1 araba parası para harcadık tüp bebek icin. Sadece tedaviye odaklanmak hem psikolojinizi kötü etkiler olumsuz olursada işinizdende olmuş olursunuz. Hem çokta gitmiyormussunuz işe bence tedavi surecinizde de bir avantaj sizin icin

maddi manevi yaza hazır olacaksanız işinizi neden bırakıyorsunuz ki. tamam maddi olarak sıkıntınız olmaz bırakırsınız ama zaten evden çalışıyormuşsunuz transferden sonra bile sorun olmaz yani. zaten öncesinde sürekli olarakta belki gitmeniz gerekmeyecektir hastaneye çünkü bu tedavide herkesin süreci farklı ilerliyor. her gün toplu taşıma ile işe gidip gelenler bile bırakmıyor işini. zaten bence işi bırakırsanız olacak mı olmayacak mı diye kafanızda sürekli bu olur olumsuz etkilersiniz tedavinizi
daha işyeri ne diyecek bilmiyorum ama eşim bu süreçte sadece tedaviye adapte olmamı istiyor hani iş ile yürütürsem hastaneye gergin, yorgun gidebileceğimi iletti baskı kuran birisi değildir eşim de sadece bu konuda tek ricası bu

Yani ayda 3 kez ofise gidiyormuşsunuz zaten, bence tedavi icin ideal bir calışma sekli, hastaneye istediğin gibi gidersin, transferden sonra ayagini uzatır kanepede calisirsin.

Tedaviye yoğunlaşmak ne oluyor tam olarak, doktor tedaviyi yapıyor sen de sonucu bekliyorsun. Yogunlasip ne yapacaksın, tum gun evde düşünüp düşünce gücüyle mi olumlu sonucu cekeceksin :KK51:
Isten cikip ne yapacaksın yani, butun gun evde oturup tuttu mu tutmadı mi kafayı yiyeceksin ... Ayrıca tedavi belki hemen degil 2 yıl sonra sonuc verecek, 2 yıl evde boş mu oturacaksın?? isini de asla bırakma dünyanın binbir turlu hali var, esinin beyni calismiyor sakin dinleme onu. Piyasada issizlik dizboyu, sen bulmuşsun bul gibi isi beğenmiyorsun Allah akil fikir versi.

aynı sürece bende başlayacağım yakında ve eşim bununla alakalı sen ne istersen onu yap dedi çalışmak istemezsen de zorlamam çalışırsan kafan dağılır diye düşünüyorum dedi maddi manevi yorucu bi süreç işten çıkamam açıkçası evde iş daha çoook ve bitmiyor her ne hitmetse bi gün izinli oluyorum evde daha çok yoruluyorum

Back
X