- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi gebelik_istiyorum42
-
Yani siz fiyati yüksek diye mi osman balciya tüp bebek yaptirmadiniz. Pahalı diye mi. Pahalı olmasa osman balciya mi tüp bebek yaptiracaktiniz?Şu anda gittiğim hocada prof işinde iyi birisi önceliğin doktorun iyi olması gerekiyor dediğim gibi gerisi Allah’a kalmış.
Hangi doktora tup bebek yaptiriyorsun şu anŞu anda gittiğim hocada prof işinde iyi birisi önceliğin doktorun iyi olması gerekiyor dediğim gibi gerisi Allah’a kalmış.
Ben ameliyatımı osman hocaya yaptıracaktım medovada özel sigortadan parasını geri alacaktık hoca kendi ameliyat ediyor olarak yazması gerekiyor hastane sorun çıkarır diye ona geçtiğimiz nisanda ameliyat olmadığımdan bana bakmaz diye gidemedim. Ama şöyle de bir şey var fiyat aldım medovada prof Ayşegül’den daha fazla ücret istendi. Şimdi tüp bebeğe prof Ahmet erdeme gidiyorum. Son kontrol yapılacak opu günü verilecek. Takibimi kendisi yapıyor yapışıklık çok olduğu için bakalım hayırlısı inşallahYani siz fiyati yüksek diye mi osman balciya tüp bebek yaptirmadiniz. Pahalı diye mi. Pahalı olmasa osman balciya mi tüp bebek yaptiracaktiniz?
Ankara nova art tüp bebek merkeziAhmet erdem nerede peki ?
Merhaba, Ahmet erdem nasıl? Tavsiye eder misiniz? Durumunuz sonuçlandı mı?Ben ameliyatımı osman hocaya yaptıracaktım medovada özel sigortadan parasını geri alacaktık hoca kendi ameliyat ediyor olarak yazması gerekiyor hastane sorun çıkarır diye ona geçtiğimiz nisanda ameliyat olmadığımdan bana bakmaz diye gidemedim. Ama şöyle de bir şey var fiyat aldım medovada prof Ayşegül’den daha fazla ücret istendi. Şimdi tüp bebeğe prof Ahmet erdeme gidiyorum. Son kontrol yapılacak opu günü verilecek. Takibimi kendisi yapıyor yapışıklık çok olduğu için bakalım hayırlısı inşallah
Evet ayın başında negatif oldu yeniden görüşmeye gideceğiz sizin neyiniz var özel değilseMerhaba, Ahmet erdem nasıl? Tavsiye eder misiniz? Durumunuz sonuçlandı mı?
Peki Ahmet erdemle mi devam edeceksiniz? Bende memorial da ay başı negatif gördüm 2. Deneme için araştırma yapıyorumEvet ayın başında negatif oldu yeniden görüşmeye gideceğiz sizin neyiniz var özel değilse