• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek

gebelik_istiyorum42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Konyada prof dr. Osman balcı tüp bebek de yapıyor her türlü kadın hastalıkları ameliyatları da yapiyor. Osman balcıya tüp bebek yaptıranlar varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Ben de ona tüp bebek yaptırmak düşünüyorum da

Ben Osman hocaya 2020 de bulunduğum şehirdeki doktorum gönderdi muayene oldum. Ameliyatı ona olacaktım ama medova hastanesinde ameliyatı başkası yaptı görünmedi gerekiyordu bizim siğortadan parayı geri alabilmemiz için maliyeti çok olduğu için ona olamadım. Kapalı yapacaktı whatsapdan hala paylaşımlarına bakıyorum işinde iyi birisi. Ama medovada bulunan ayşegül hocadan 20 bin kadar fazlaya çıkıyor Nisan ayında sormuştum fiyatını. Bende şu anda toplamaya doğru gidiyorum ilaç kullanıyorum Ankara bir yere gidiyorum. O parayı verebilecek olsam giderdim. 2020 de eski ofisinde gittiğimde kocaman bir odada bekleyen kişi sayısı çoktuk iyi olmasa km lerce uzak ülkelerden gelmezlerdi ve tüp bebek tutması önce tıbbi olarak doktorun işi transferden sonrası hangi hoca yaparsa yapsın Allah’a kalıyor gerisi.

Şu anda gittiğim hocada prof işinde iyi birisi önceliğin doktorun iyi olması gerekiyor dediğim gibi gerisi Allah’a kalmış.

Şu anda gittiğim hocada prof işinde iyi birisi önceliğin doktorun iyi olması gerekiyor dediğim gibi gerisi Allah’a kalmış.
Yani siz fiyati yüksek diye mi osman balciya tüp bebek yaptirmadiniz. Pahalı diye mi. Pahalı olmasa osman balciya mi tüp bebek yaptiracaktiniz?

Yani siz fiyati yüksek diye mi osman balciya tüp bebek yaptirmadiniz. Pahalı diye mi. Pahalı olmasa osman balciya mi tüp bebek yaptiracaktiniz?
Ben ameliyatımı osman hocaya yaptıracaktım medovada özel sigortadan parasını geri alacaktık hoca kendi ameliyat ediyor olarak yazması gerekiyor hastane sorun çıkarır diye ona geçtiğimiz nisanda ameliyat olmadığımdan bana bakmaz diye gidemedim. Ama şöyle de bir şey var fiyat aldım medovada prof Ayşegül’den daha fazla ücret istendi. Şimdi tüp bebeğe prof Ahmet erdeme gidiyorum. Son kontrol yapılacak opu günü verilecek. Takibimi kendisi yapıyor yapışıklık çok olduğu için bakalım hayırlısı inşallah

Ben ameliyatımı osman hocaya yaptıracaktım medovada özel sigortadan parasını geri alacaktık hoca kendi ameliyat ediyor olarak yazması gerekiyor hastane sorun çıkarır diye ona geçtiğimiz nisanda ameliyat olmadığımdan bana bakmaz diye gidemedim. Ama şöyle de bir şey var fiyat aldım medovada prof Ayşegül’den daha fazla ücret istendi. Şimdi tüp bebeğe prof Ahmet erdeme gidiyorum. Son kontrol yapılacak opu günü verilecek. Takibimi kendisi yapıyor yapışıklık çok olduğu için bakalım hayırlısı inşallah
Merhaba, Ahmet erdem nasıl? Tavsiye eder misiniz? Durumunuz sonuçlandı mı?

Back
X