• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek

Merhaba,

Marmara Üniversitesi’nden aldığım Aile Danışmanlığı Eğitimi kapsamında, süpervizyon sürecinde ücretsiz aile danışmanlığı görüşmeleri yapmaktayım.

Eş ilişkileri, ebeveynlik, iletişim sorunları, duygusal zorlanmalar gibi konularda destek almak isteyen ve bu süreçte gönüllü olarak yer almak isteyen kişilerle çalışıyorum. Görüşmeler gizlilik ve etik ilkeler çerçevesinde yürütülmektedir.
Detaylı bilgi almak veya iletişime geçmek isteyenler bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.
Sevgiler

Eklentiler

• 46403d49-b728-4acd-a464-61745592a909.webp
    46403d49-b728-4acd-a464-61745592a909.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 18
Allah razı olsun çok tesekkür ederimm🤍pek ümidim yok ama hayırlısı ne şekilde olacaksa öyle olsun.Benım sonucum ne olursa olsun sizin sürecinizi merakla ve duayla beklicem lütfen haberdar edin kolaylıkla ,güzellikle en önemlisi hayırla sonuçlansın🤲🏻
Çok teşekkür ederim bilgilendiririm elbette ❤️

• Beğen
Reactions: FmF
Allah razı olsun çok tesekkür ederimm🤍pek ümidim yok ama hayırlısı ne şekilde olacaksa öyle olsun.Benım sonucum ne olursa olsun sizin sürecinizi merakla ve duayla beklicem lütfen haberdar edin kolaylıkla ,güzellikle en önemlisi hayırla sonuçlansın🤲🏻
Merhabalar son durumunuz nedir merak ediyorum sonuç ne olursa olsun canınızı sıkmamaya çalışın ve pes etmeyin 🫶🏻

Merhabalar malesef kimyasal oldu bugün düşük netleşti cuma günü muayeneye gidip doktorla görüşücez

Merhabalar malesef kimyasal oldu bugün düşük netleşti cuma günü muayeneye gidip doktorla görüşücez
Üzüldüm benim de randevum yarın ilk görüşme için gideceğim bakalım afiyetle ilerler inş. Sizin yaş kaç acaba ?

• Beğen
Ben nerdeyse aralıksız 1,5 senedir tüp bebek tedavisi sürecindeyim 1,5 sene de 3. Transferım bu hayatıma yerlesti artık pancar havuç yaban mersini nar kabak çekirdeği badem ben tüp bebekten önce 2 aşılama denedım 7 yaşında bir kızım var bu arada 2. İçin uğrasıyoruz biz 1 sene sağlıklı beslenmeye adadım kendımı sadece bebek üzerine bir beslenme hala daha da dikkat ederim ama bir şeyın olacağı varsa inanın sadece su ile beslenseniz de oluyor ağzınızla kuş tutsanız olmuyor Allah ın imtihanından ötesine gecemıyoruz🤲🏻tabi haklısınız yıne de özen gösterıyoruz tabı beslenmeye kader de gayrete aşıkmış🤍
Merhaba 6 yaşında oğlum.var ve ikinci için uğraşıyorum sorununuz neeyxi acaba özel devilse çok zorlu süreçler bazen pes etmek istiyorum oğluma adamak istiyorum sadece kendimi ama kardessiz kalsinda istemiyorum

Merhaba 6 yaşında oğlum.var ve ikinci için uğraşıyorum sorununuz neeyxi acaba özel devilse çok zorlu süreçler bazen pes etmek istiyorum oğluma adamak istiyorum sadece kendimi ama kardessiz kalsinda istemiyorum
Merhaba 7 yaşında kızım var 3 yaşındayken tekrar hamile kaldım dış gebelik oldu sağ tüpüm zarar gördü 2 yıl ilaçlı tedavı denedık olmadı 2 yılın sonunda sağ tüpüm baglandı sonrası 2 aşılama denedık olmadı 2 tüp bebek denedık 3 transfer 2 si kimyasal oldu bir histeroskopi oldum bülent hoca ameliyatın hiç yapılmamıs doktor resmen sana narkozu vermıs oyun ohnamıs dedi ıstmosel ve polipten şüphelenildi bülent hoca alakası yok dedi anlayacagınız her doktordan bir ses çıktı kimse senın sorunun şu demedı hersey yolunda görünüyor bir sorun hok diyorlar ama 5 senedr ne yaptıysam olmuyor

Afiyetle nasip etsin Rabbim teslimiyet çok önemli olacağı varsa oluyor. Nasipten öte yol yok dua etmek lazım bol bol mutlaka vardır bir hikmeti bu yaşadıklarımızın da. Yarın kandil Rabbim isteyen herkese sağlıkla afiyetle nasip etsin 🤲🏻🌸❤️

• Beğen
Ben bugün gittim doktora muayene etti yumurta rezervi az dedi 7-8 tane gördü bugünde ilaçlara başladım umarım her şey pozitif ilerler 🤲🏻 iki embriyo transfer yapacam dedi bakalım 🤲🏻

• Beğen
Biz de 3 aydır. Hocanın vermiş olduğu diyetisyen tavsiyesi i diyetisyenle devam ettik hem de Bülent hocanın vermiş olduğu ilaçları kullandık. Bu ayın sonunda başlayacağız inşallah
Umarım güzel işerler ve pozitif sonuç alırsınız

Ben bugün gittim doktora muayene etti yumurta rezervi az dedi 7-8 tane gördü bugünde ilaçlara başladım umarım her şey pozitif ilerler 🤲🏻 iki embriyo transfer yapacam dedi bakalım 🤲🏻
Hakkınızda hayırlısı olsun sürecinizi merakla bekliyorum dualarıma sizi de katıyorum inşallah güzel hayırlı sonuçlansın biz de kontrole gittik benım de aynıydı 7 tane toplanmıştı şimdi 3-4 ay yumurta kalitesi için destek vitamn kullanıcam diyet yapıcam zayıfım ama beslenme şeklimi değiştrmemi vucudu sasırtmamı yumurtaye yönelik beslenme yapmamı istedi 3 ay sonra duruma göre karar verılecek

Hakkınızda hayırlısı olsun sürecinizi merakla bekliyorum dualarıma sizi de katıyorum inşallah güzel hayırlı sonuçlansın biz de kontrole gittik benım de aynıydı 7 tane toplanmıştı şimdi 3-4 ay yumurta kalitesi için destek vitamn kullanıcam diyet yapıcam zayıfım ama beslenme şeklimi değiştrmemi vucudu sasırtmamı yumurtaye yönelik beslenme yapmamı istedi 3 ay sonra duruma göre karar verılecek

Benimde dualarım sizinle. İyi olabilir böyle bir hazırlık belki bu süreçte kendiliğinden kalır neden olmasın bunlar yaşanılan durumlar. Her şey gönlünüzce olsun 🤲🏻

Önümüzde ki ay başlıyorum ben. 3 ay diyet bitti ama gidene kadar diyetisyenin verdiklerine devam ve hocanın verdiklerine devam 🙏 ama fiyatlar değişmiş yeni yılda

Önümüzde ki ay başlıyorum ben. 3 ay diyet bitti ama gidene kadar diyetisyenin verdiklerine devam ve hocanın verdiklerine devam 🙏 ama fiyatlar değişmiş yeni yılda
Maalesef maddi manevi yorucu bir süreç. Vitamin kullanıyor musunuz ?

Doktor beyin vermiş olduğu 3 tane var onları kullanıyorum.

Merhabalar Adana da Bülent Haydar Dedeoğlu ile tüp Bebek yaptıracağız Ocak ayında gideceğim bakalım ne önerecek ne zaman başlar bilmiyorum bir çok memnun olan kişi var doktordan tecrübesi olanlar yazabilir mi acaba ? Hem süreç bilgisi hem motive edinmiş oluruz 🤲🏻 İlk denemede pozitif görenler var mı
Ben aylardır kendisini gidiyorum rahmimde perde vardı önce onu ameliyat etti dinlenme süresinden sonra da tüp bebek tedavisine başladık pozitifi gördüm çok şükür keseyi görmek için Allah kısmet ederse 2 hafta sonrasına randevumu aldım. Kendisi alanında gerçekten çok iyi bi doktor😊

Ben aylardır kendisini gidiyorum rahmimde perde vardı önce onu ameliyat etti dinlenme süresinden sonra da tüp bebek tedavisine başladık pozitifi gördüm çok şükür keseyi görmek için Allah kısmet ederse 2 hafta sonrasına randevumu aldım. Kendisi alanında gerçekten çok iyi bi doktor😊
Çok sevindim😊 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻şu an kaç haftalık yeni öğrendiniz o zaman ?

Back
X