Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de şimdi gördüm ya gerçek mi dr da sey demiş sözde arkadaş izinliydi onun yerine baska biri baktı bi kerelik töbe allam yaKızlar mustafa Taş hakkında çıkan haberleri duydunuz mu embriyologun sahte imiş adam emryoloji uzmanı değilmiş
Merhaba ben duymadım ama arkadaşım orda tüp bebek yaptırdı ikizlerini kucağına aldı. Her doktor hakkında kötü yorumlar var bana inandırıcı gelmiyor. Bi kaç kişinin olumsuz olunca insanlar kötü konuşmayı seviyor. Ama tabi allah bilir. İnansak dert inanmasak ayrı dert. Zamanında Bahceci hakkında da başka haberler çıkmıştı en bilindik tüp bebek merkezlerden biri yine de insanlar akın akın gidiyorKızlar mustafa Taş hakkında çıkan haberleri duydunuz mu embriyologun sahte imiş adam emryoloji uzmanı değilmiş
Adamın haberde eyüzünü kapatmışlar ama ben tanıdım embriyolog uzmanı transfer olurken ve transferden sonra odama gelmişti gerçekten oben de şimdi gördüm ya gerçek mi dr da sey demiş sözde arkadaş izinliydi onun yerine baska biri baktı bi kerelik töbe allam ya
Ben orda hamile kalanların şans işi olduğunu düşümüyorum tabiki onlar vesile rabbimin istemesi lazım önce çıkan haberlere inandım nedenseMerhaba ben duymadım ama arkadaşım orda tüp bebek yaptırdı ikizlerini kucağına aldı. Her doktor hakkında kötü yorumlar var bana inandırıcı gelmiyor. Bi kaç kişinin olumsuz olunca insanlar kötü konuşmayı seviyor. Ama tabi allah bilir. İnansak dert inanmasak ayrı dert. Zamanında Bahceci hakkında da başka haberler çıkmıştı en bilindik tüp bebek merkezlerden biri yine de insanlar akın akın gidiyor![]()
Ben orda hamile kalanların şans işi olduğunu düşümüyorum tabiki onlar vesile rabbimin istemesi lazım önce çıkan haberlere inandım nedenseMerhaba ben duymadım ama arkadaşım orda tüp bebek yaptırdı ikizlerini kucağına aldı. Her doktor hakkında kötü yorumlar var bana inandırıcı gelmiyor. Bi kaç kişinin olumsuz olunca insanlar kötü konuşmayı seviyor. Ama tabi allah bilir. İnansak dert inanmasak ayrı dert. Zamanında Bahceci hakkında da başka haberler çıkmıştı en bilindik tüp bebek merkezlerden biri yine de insanlar akın akın gidiyor![]()
Ben orda hamile kalanların şans işi olduğunu düşümüyorum tabiki onlar vesile rabbimin istemesi lazım önce çıkan haberlere inandım nedense birde ben olumsuz yanıt aldım diye bunları söylemiyorum şu an rabbimin bir bildiği varmış demkki diyorum oraya gitmekten vazgeçtim eşim oraya devam etmek istedi ben istemedim tedavileri saçma geldiği için
Ben açılan konuyu dün işteyken böyle okudum yazdım sonra aklıma takıldı ,akşam eve geldiğimde eşim haberi tekrar bana bi gösterdi bana da tuhaf geldi açıkcası yani düşündürdü. Ya karalamak isteyenlerde oluyor ama böyle şeylerde yaşanabiliyor demek. Arkadaşım şanslıymış, tedaviler boşada gidebilir..Ben orda hamile kalanların şans işi olduğunu düşümüyorum tabiki onlar vesile rabbimin istemesi lazım önce çıkan haberlere inandım nedense
Habere bakayım dedim bulamadımBen açılan konuyu dün işteyken böyle okudum yazdım sonra aklıma takıldı ,akşam eve geldiğimde eşim haberi tekrar bana bi gösterdi bana da tuhaf geldi açıkcası yani düşündürdü. Ya karalamak isteyenlerde oluyor ama böyle şeylerde yaşanabiliyor demek. Arkadaşım şanslıymış, tedaviler boşada gidebilir..tüp bebek Merkezin Kalbi zaten embryologlar ve saklama koşulları olan laboratuvarlar
doğruysa bile bence çalışmaması gerekir bundan sonra. Onca insan okadar para veriyor![]()
Bulursam atcam ben inşallah buradanHabere bakayım dedim bulamadım
Habere bakayım dedim bulamadım
Bulursam atcam ben inşallah buradanbende bulamadım dün eşim gösterdi
Kızlar youtube link bırakıyorum haberi