• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

bndklsn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
6
Merhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim ilk yıl çocuk istemedik ama ilk yılın sonlara doğru çocuk yapmaya karar verdik fakat olmadı hastaneye gittik ikimizde tedavi olduk benden yana sıkıntı yoktu fakat eşim küçük yaşlarda 8-9 yaşlarda inmemiş testis ameliyatı olmuş bu ameliyat yüzünden spermleri etkilenmiş 5 tüp bebek denedik ilk 2 embriyo döllendi fakat ilerlemeden sonlandı diğerleri hiç döllenmedi benim durumumda olanlar sizler nerelere gittiniz ? Ben ilk olarak eşimin spermlerinin detaylı incelenmesini istiyorum sizce en iyi ürolog kimdir Ateş kadıoğlu mu ? Teoman Cem Kadıoğlu mu ? Egecan şerefoğlu mu ya da sizin tavsiye ettiniz İstanbul civarı çok iyi ürolog kimdir lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar..
Yanlış anlamayın lütfen Doğrumu okudum bilmiyorum ama 5 tüp bebek denedik yazmışsınız..
Eşinizin böyle bi geçmişi varsa 5 kere tüp bebek denemeden önce eşinizin tüm testlerinin ve tedavisinin yapılmış olması gerekmiyormuydu? Eğer öyleyse hormon ilaçları kullanarak kendinize cidden yazıl etmişsiniz ve bunu drlarında söylemesi gerekiyordu, acilen merkezinizi değiştirin..

Ben size hikayemden bahsediyim, bizdr ilk zamanlar cocuk istemiyorduk cocuk istemeye karar verdiğimizdr sağlıklı bi süreç olsun diye kadın doğuma gittim rahim kontrolü ve hormon testlerm normal cıktı, kadın doğum dr saolsun artık erkeklerdede problem cok cıkıyot eşinizde spermlere baktırsın demişti bundan seneler önce.. test yaptırdık ve eşimin morfoloji hareket sprem hepsinin yerlerde oldığunu bitik olduğunu öğrendik...
Eşli olarak karşılıklı vitaminler kullandık
Eşim ekstra keçi boynuzu pekmezi, zeytinyağında bekletilmiş incirden tutta bir cok ek takviyeler yaptı.. yaklaşık 1-2 sene kadar spermlerini bende zaten sorun olmayan yumurtalarımı daha kaliteli hale getirip tüp bebeğe başladık
Tüp bebeğe başladğmzda eşim tekrar sprem verdi sonuçlar yine iç açıcı değildi ama ilkine göre cokkkk iyi ilerleme vardı
İmkansız diye başladğmz yolda
5 tane embriyom 5. Güne gitti :) 5 yaşında kızım var

Back