- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kaderellaaa
-
Zeynep kamilde ilk kez tedavi görüyorum aşılama da olmadım hayatımda hiç direk tüp bebekle başladık bugün yumurta toplamam oldu ve bana cuma cumartesi pazar işe gitmeyeceğimi pazartesi de transfer için gelineceğini o gün de işe gitmeyeceğimi söylediler nasıl oluyor rapor veriyolar mı 4 gün için pazartesi vereceğiz dediler verirler mi ve transfer sonrası da veriliyor mu bilgisi olan var mı
Ama dün sorduğumda transfere kadar işe gitmeyeceksiniz dedi pazartesi de raporunuzu vereceğiz dediBenim bildiğim transferden sonra rapor veriliyor.
Hayır transferden önce rapor verilmiyor. Transfer sonrası rapor veriliyor. Size kim bilgi vermiş ise yanlış bilgi vermiş.Ama dün sorduğumda transfere kadar işe gitmeyeceksiniz dedi pazartesi de raporunuzu vereceğiz dedi
geçmişe dönük rapor veremezler, bence yanlış anlamış olabilirsin. cuma, cumartesi ve pazar işe gidebilirsin. pazartesi de transfer için gelirsin demişlerdir. çünkü zeynep kamil sadece işlem yaptığı gün rapor veriyor, hatta benim başıma şöyle bir olay geldi, aşılama günü rapor istedim muayene anamnezi verdiler ben dedim ki sgk üzerinden çalışamaz raporu vermeniz lazım bu geçerli değil dedim, beni aşılama sonrası 1 saat beklettiler rapor için. şimdi sen çalışmazsın pazartesi gittiğinde de geçmişe dönük rapor veremeyiz derler işverenle sorun yaşarsınZeynep kamilde ilk kez tedavi görüyorum aşılama da olmadım hayatımda hiç direk tüp bebekle başladık bugün yumurta toplamam oldu ve bana cuma cumartesi pazar işe gitmeyeceğimi pazartesi de transfer için gelineceğini o gün de işe gitmeyeceğimi söylediler nasıl oluyor rapor veriyolar mı 4 gün için pazartesi vereceğiz dediler verirler mi ve transfer sonrası da veriliyor mu bilgisi olan var mı