• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

kaderellaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Zeynep kamilde ilk kez tedavi görüyorum aşılama da olmadım hayatımda hiç direk tüp bebekle başladık bugün yumurta toplamam oldu ve bana cuma cumartesi pazar işe gitmeyeceğimi pazartesi de transfer için gelineceğini o gün de işe gitmeyeceğimi söylediler nasıl oluyor rapor veriyolar mı 4 gün için pazartesi vereceğiz dediler verirler mi ve transfer sonrası da veriliyor mu bilgisi olan var mı

Bana öncesinde rapor verilmedi ben son güne kadar çalıştım. Transferden sonra 10 gün rapor aldım hatta dün pozitifi görünce doktorumdan tekrardan 10 günlük rapor aldım
Zeynep kamilde ilk kez tedavi görüyorum aşılama da olmadım hayatımda hiç direk tüp bebekle başladık bugün yumurta toplamam oldu ve bana cuma cumartesi pazar işe gitmeyeceğimi pazartesi de transfer için gelineceğini o gün de işe gitmeyeceğimi söylediler nasıl oluyor rapor veriyolar mı 4 gün için pazartesi vereceğiz dediler verirler mi ve transfer sonrası da veriliyor mu bilgisi olan var mı

Benim bildiğim transferden sonra rapor veriliyor.

Valla bu sana kalmış onlar nasıl böyle derler anlayamadim acaba kendini yorma diyemi dediler. Buna sen karar verirsin bana sorarsan çok yorucu değilse işin git opudan sonra bir fark yok normal hayatla
Transfer yapıldıktan sonra ilk 3 gün önemli sen raporunu al geri kalan günler normal hayatina geri dönebilirsin tabiki kendini yormadan yipratmadan 3 gün sonrası gidip gitmemek sana kalmış

Ama dün sorduğumda transfere kadar işe gitmeyeceksiniz dedi pazartesi de raporunuzu vereceğiz dedi
Hayır transferden önce rapor verilmiyor. Transfer sonrası rapor veriliyor. Size kim bilgi vermiş ise yanlış bilgi vermiş.

geçmişe dönük rapor veremezler, bence yanlış anlamış olabilirsin. cuma, cumartesi ve pazar işe gidebilirsin. pazartesi de transfer için gelirsin demişlerdir. çünkü zeynep kamil sadece işlem yaptığı gün rapor veriyor, hatta benim başıma şöyle bir olay geldi, aşılama günü rapor istedim muayene anamnezi verdiler ben dedim ki sgk üzerinden çalışamaz raporu vermeniz lazım bu geçerli değil dedim, beni aşılama sonrası 1 saat beklettiler rapor için. şimdi sen çalışmazsın pazartesi gittiğinde de geçmişe dönük rapor veremeyiz derler işverenle sorun yaşarsın

Çok haklısın mantıken de geçmişe dönük rapor verilmez.burda bir yanlışlık var ama nerde

Opu günü için mecbur işe gitmiyorsunuz ama sonrasında transfere kadar işe gidebilirsiniz aslında öyle demeleri saçma olmuş. Ama transfer sonrasına isteyebilirsiniz.

Doğru anlamışım yumurta toplamadan transfere kadar hastane de yatış olarak gözükmüşüm transferden sonra 4 gün de ayakta gözüküyor toplam 10 gün raporu verdiler

Back
X