• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek

evremlaru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
151
0
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar bende sitenize yeni üye oldum kısmet olursa bende tüp bebek için yarın görüşmeye gidicem yaptıranlar varsa bana bilgi verebilirmi ilk görüşmede beni neler bekliyor

selam canım aramıza hoşgeldinnn

ben ilk görüşmeye giderken hormon tahlillerimi rahim filmimi ve eşimin sperm sonuçlarını alıp gitmiştim..onun haricinde doktorun sana seninle ilgili sorular soracaktır seni tanımak açısından. birde beni muayene etmişti doktorum ayrıca sanal transfer denemesi yapılmıştı...daha sonra bana nasıl bir tedavi uygulanacağına karar verilmişti ve ilaç reçetemi tutuşturmuştu elime...hepsi bu kadarcık:)))

inşallah tedavin hayırlı ve uğurlu olur inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun herşey gönlünce olsun canım

selam canım aramıza hoşgeldinnn

ben ilk görüşmeye giderken hormon tahlillerimi rahim filmimi ve eşimin sperm sonuçlarını alıp gitmiştim..onun haricinde doktorun sana seninle ilgili sorular soracaktır seni tanımak açısından. Birde beni muayene etmişti doktorum ayrıca sanal transfer denemesi yapılmıştı...daha sonra bana nasıl bir tedavi uygulanacağına karar verilmişti ve ilaç reçetemi tutuşturmuştu elime...hepsi bu kadarcık:)))

inşallah tedavin hayırlı ve uğurlu olur inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun herşey gönlünce olsun canım

cvp verdiğin için çok teşk ederim pekala eşim çalıştığı için ben tek gitmek zorundayım yarın benim hiç rahim filmim bile çekilmemişti sadece eşimin sperm testleri var onlarla gideceğim bir sorun olurmu yani eşim gelmeyecek ya eşim olmadan bana ilaç reçetesini verirlermi

ilk görüşmede
bugüne kadar yaptırdıysan aşılama tüp bebek işlemlerine dair bilgiler;
hormon tahlil sonuçların
eşinin sperm tahlil sonuçları
çektirdiysen hsg filmin
rahim filmin

isteniyor.allah kolaylıklar versin.

ilk görüşmede
bugüne kadar yaptırdıysan aşılama tüp bebek işlemlerine dair bilgiler;
hormon tahlil sonuçların
eşinin sperm tahlil sonuçları
çektirdiysen hsg filmin