Tüp Bebek

eefile

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
352
31
123
Ankara
Arkadaşlar Timur GÜRGAN hakkında bilgi almak istiyorum.Ben ilk tüp bebegimi centrumda yaptırdım.Tutmuştu ama 3 aylıkken dusuk yaptım ama Timur hoca şuan bana tüb bebek önermiyo normal yolla olacagını söylüyo.Lütfen cewap yazın.

Arkadaşlar Timur GÜRGAN hakkında bilgi almak istiyorum.Ben ilk tüp bebegimi centrumda yaptırdım.Tutmuştu ama 3 aylıkken dusuk yaptım ama Timur hoca şuan bana tüb bebek önermiyo normal yolla olacagını söylüyo.Lütfen cewap yazın.

önceliklr rabbim sabır versin.. vücudunun toparlanması için belli bi süreç gerekli belki bu süreçte bebeğin kendiliğinden gelir... sen yinede bi süre kendin dene yumurtlama günlerini kaçırma... tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan pek çok arkadaş var bu platformda.

tşk ederiim 1 sene kadar bekledim ama olmadı yeniden denemek istiyorum ama kararsız kaldım nereye gitsem diye. Düşük yapmamda gittiğim merkezinde ilgisizliğinden olduğunu düşünüyorum. O yüzden centrum gitmek istemedim timur beyin deneyimlerini bilmiyorum onu öğrenmek istiyorum..:)

tşk ederiim 1 sene kadar bekledim ama olmadı yeniden denemek istiyorum ama kararsız kaldım nereye gitsem diye. Düşük yapmamda gittiğim merkezinde ilgisizliğinden olduğunu düşünüyorum. O yüzden centrum gitmek istemedim timur beyin deneyimlerini bilmiyorum onu öğrenmek istiyorum..:)

canım bende ankara başkent üni. hastanesinde hulusi beye gittim ve kendisindende ekibinden de çok memnundum. şuan 11+3 hamileyim. üstelik fiyat olarakta oldukça uygun biryer. sormak istediğin birşey olursa özelden de yazabilirsin.

Back
X