• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi npl21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Umarim öyle olur. Benim direk düstu ama yine de parca kalmış. Bunuda yasayacagimiz varmis.40 gun bebek dusunme dedi. Zaten tedavisiz olmuyor ne diyecegimi bilemedim

Umarim öyle olur. Benim direk düstu ama yine de parca kalmış. Bunuda yasayacagimiz varmis.40 gun bebek dusunme dedi. Zaten tedavisiz olmuyor ne diyecegimi bilemedim
Normalde bekleme süresi daha uzun değil mi gerçi bizim zaten tüp bebek olduğu için normal gebelikten farklı ama inşallah artık doğal yoldan gebe kalırsınız dondurulmuş yumurtanızda varsa uzulmeyın olmazsa tekrar transfer olursunuz

Yok maalesef amhim dusuktu 9 tanr toplandi 2 tane dollendi 2 sinide transfer ettiler. Biraz dinlenecegim sonra tekrar tedaviye baslayacagim

Yok maalesef amhim dusuktu 9 tanr toplandi 2 tane dollendi 2 sinide transfer ettiler. Biraz dinlenecegim sonra tekrar tedaviye baslayacagim
Rabbim size en hayırlı şekilde versin ınsallah doğal yoldan dua edeceğim sizin için de inşallah kendiliğinden olur

Back
X