• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

MSAV

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
3
0
16
İstanbul
Merhaba arkedaşlar ben pazartesi günü tüp bebek tek embiriyo konuldu 6 hücreli benim sağ tüpüm yok alındı diğer tüpüm kapalı bugün 10. Günüm sizce benim hamile kalma şansım yüzde kaç çok adet sancım oluyo çok korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz

hayırlısı olsun canım umarım tutunma sancılarındır yaşadıkların ... bende bu ay hatalanmayı bekliiyorum tüp bebek için 1, denemem başarısızdı acaba 2, de öyle olurmu diye daha tedaviye başlamadan yıprattım kendimi allah hakkımızda hayırlısını versin...

hayırlısı olsun canım umarım tutunma sancılarındır yaşadıkların ... Bende bu ay hatalanmayı bekliiyorum tüp bebek için 1, denemem başarısızdı acaba 2, de öyle olurmu diye daha tedaviye başlamadan yıprattım kendimi allah hakkımızda hayırlısını versin...

çok sağol allah razı olsun senin ilk denemnde böyle ağrılar oldumu allah seninde yardımcın olsun canım

ilk denememde kendimi çok dinlediğim için ağrım olmasada varmış gibi hissediyordum gaz hareketlerini bile bebeiş tutuyor galiba diye kendime teselli veriyordum ama inan kendimi dinlemekle hata yapmışım negatifi duyunca kendime gelemedim.şimdi baştan hazırlıklı başlayacağım tedavime kendimi dinlemek yok işimede gideceğim ,okuduklarımdan anladımki yatsakta tutmayacaksa tutmuyor . sen ne zaman sonucunu öğreneceksin hayırlısıyla.

Back
X