tüp bebek

kezban_2008

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
15
0
16
Ankara
arkadaşlar slm ben bi kes aşılama oldum birkesde tüp bebek ama olumsuz oldu tüp bebek transferim 2 gün döllendi 3 gün transfer edildi 2 tane embiryo. şimdi ben kredi çekip yeniden tüp bebk yaptırmak istiyorum ama korkuyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Canım öncelikle kime gidiyorsun yani doktorun kim?Bunları onunla paylaşsan daha iyi olur.
Ama doktorum yok ya da farklı bir merkez arıyorum diyorsan sana benim tedavi gördüğüm yeri önericem.
Bence bir tüp bebek doktoruyla konusmalısın bu konuyu.
Ben İstanbul tüp bebek merkezine gidiyordum doktorumda Aret Kamar.
İstersen bi ara görüş. SGK raporuyla da tedavi olabiliyorsun hem yani belki kredi cekmene gerek kalmaz.

<3 teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için önclikle güven hastanesine gidiyorum yaşım 23 olduğu için sgk karşışamıyor. ama kötü yumurta veriyorum hani ben zaman ile yarışanlardanım şu an o derece :( yardımına ihtiyacım var.

<3 teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için önclikle güven hastanesine gidiyorum yaşım 23 olduğu için sgk karşışamıyor. ama kötü yumurta veriyorum hani ben zaman ile yarışanlardanım şu an o derece :( yardımına ihtiyacım var.

merhaba canım bende de yumurtam az ve kalitesiz. 3 aşılama ve 2 negatif tüp bebek denemem oldu. İnşallah 3. tüp bebek için tedaviye başlıcaz. senin yaşın küçükmüş canım aslında daha avantajlısın

artık özel hastanelere gitmeyceğime kanat getirdim devlet hastanesine gidecem arkadaşlar hala başladığım yerdeyim tüp bebeği yapıp bırakıyolar bunun başka çaresi yokmu hani yumurtalarımızı kaliteli bir hale getirmelilerinin tüp bebek yerine bunu yapsa birçok doktor daha verimli bir sonuç alacamıza inanıyorum sizin başınızada geldimi öncelikle hangi tedaviye başladılar

Back
X