tup bebek

Sizde benim gibi tup bebek yapip hamile kalamadiysaniz tekrar tekrar deneyip kendinizi yipratmayin. Ben bu forumlari okuyup teselli buldum hep. En cokta hamilelik belirtileri yazilarini. 3tup bebek denemesini 6ay once yaptim ve artik bebek olayini kafamdan silicem dedim. Esimle bebek dusumeden iliskiye girdim. Tabi her ay acaba bu ay olur mu diye dusunmeden edemedim. Derken ader gunum gecti korkudan cubuk testlerden alip yapamadim. Bekledim sonra kantahluli yaptirdim bu arada 2aydir kusuyordum ama gebelige yormamistim. Hamileymisim hemde 2 aylik ustune gormusum. Hamile kalinca foruma yazacagima yemin etmistim. Kafadan bevek fikrini silip akisuna biraknak cinselligin tadibi cikarmak vede belirtilere takilmamak gerekiyormus. Cok sukur rabbime. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamilelik belirtisi derseniz eger sik idrara cikma duygusal karisiklik kusma en belirgin hissettiklerimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…