tüp bebek...

cglynnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
1.060
46
113
Isparta
tüp bebek yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdınız ve ne kadar tuttu toplamda...ve tedaviniz olumlu sonuç verdi mi?
bende yaptırmayı düşünüyorum ama ne kadar gideceğini bilmem lazım durumumuz yokda borç harç bulup yaptıracağız..
bilgilendirirseniz sevinirim..:44::44::44:

tüp bebek yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdınız ve ne kadar tuttu toplamda...ve tedaviniz olumlu sonuç verdi mi?
bende yaptırmayı düşünüyorum ama ne kadar gideceğini bilmem lazım durumumuz yokda borç harç bulup yaptıracağız..
bilgilendirirseniz sevinirim..:44::44::44:

Hangi şehir için soruyorsunuz?

Antalya için düşünüyorum bakalım...

Ben Antalya'yı bilmiyorum ama Adana Başkent Tüp Bebek merkezinde Eylül itibariyle SGK'lıysanız 3000 özel yaptıracaksanız 4000.TL. 20 günde bir muayene ücreti veriyorsunuz 122.tl.

Ayrıca raporunuz çıkarıtılıyor ve ilaçlarım 800.TL civarı tutmuştu.

Ben Antalya'yı bilmiyorum ama Adana Başkent Tüp Bebek merkezinde Eylül itibariyle SGK'lıysanız 3000 özel yaptıracaksanız 4000.TL. 20 günde bir muayene ücreti veriyorsunuz 122.tl.

Ayrıca raporunuz çıkarıtılıyor ve ilaçlarım 800.TL civarı tutmuştu.

Teşekkür ederim..

Bende yeni basladim tedaviye..doktor 5.000 civari dedi..ssk da karsilamiyormus 3 yilimiz dolmadigi icin..amh 1.3..yumurta rezervimde azalma var..yuksek dozla başlamasına ragmen 3 tane yumurta olusmus,durum vahim yani..hem maddi hem manevi olarak zor bi surec umarim sonu hayirli olur. .

Anladım kimse yok :KK43:

canım merhaba eğer maddi durumun yeterli değilse devlet hastanelerinin tüp bebek bölümünden randevu alabilirsin kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin yazabilir misin eğer devlet hast. yaptırır ya da devletten rapor alarak özel bi tüp bebek merkezine gidersen ödeyeceğin tutarın %80 nini devlet ödüyo geriye kalanı sana ait ama tabi bu gideceğin özel tüp bebek merkezinin sana vereceği fiyata bağlı ben mesela devletten raporumu alıp özele gidip yaptırdım 2.500 tl tüp bebek 690tl ilaçlar bi kere mahsus olmak üzere de 155 tl muayene ücreti ödedim ama tahliller falan biraz buldu yine de çok iyi tabii

Arkadaslar yardımcı olacak kimse yokmu ?
Merhaba
Antalya tüp bebek merkezinde 1 kez deneme oldu benim. 2011 gibi..6.000 tl gitti. Kemal bey doktorumdu. başarısız olduk. 2013te memorial hastanesinde yaptırdık. Batu beyde 4.500 gibi bir rakamla yine başarısız olduk.. Ben memorial hastanesinin işlemlerini ve ücretini beğendim. sonuç başarısız olsa bile. Bide Vitale hastanesi var ordada Ali fuat bey var. Ona çok iyi diyorlar. Araştırın bakalım. Yinede siz bilirsiniz. Ama ben size önce başka bir öneri sunacağım.

5 yıllık evliyim. Eşimde sperm azlığı, şekil bozukluğu ve hareket düşüklüğü var. Evliliğimizin 2.yılında başladık. 2 tüp bebek, 1 aşılama ve çatlatma yöntemi gibi işlemler denedik. 1 düşüğüm oldu. Bu yıl tekrar deneyelim dedik. Ekim ayına karar verdik. Beklerken bir şeyler deneyelim dedik. Bir aktara gittim. Başka bir karışım alacaktım. Problemimi söyledim. Aktar sahibi abla ben sana şunları vereyim dedi. Ne o dedim. Ve başladı yapmaya... Bir kavanoz çam balına 50 gr. Arı sütü sıktı. (Yalnız bu arı sütünü buzdolabından büyük bir saklama kabından çıkardı hakiki dedi. Diğerleri iş görmez dedi). Kapağını kapattı. Yanına polen ve ginseng otu tozu koydu. Abla bunları eve götür. (120 tl) Bir saklama kabında bunların hepsini bir tahta kaşıkla karıştır. Ve hiç dolaptan çıkarma dedi. Abi bunu 1-2 ay kullansın dedi. Eşim bunu Sabah akşam yedi. Ve inanamayacaksınız ama 1 ay kullandı. 2. ayımda hamile kaldım. Çok şaşkınım. Şu anda hamileyim. 5.haftama girdim. Ayın 5.de cuma günü kan testi yaptırdım. 312 çıktı değer. Belim kopuyor resmen ... Doktorumla konuştum oda şaşırdı. Bugünde ver kan testi dedi. Gidişata bakalım dedi. Bugünde test verdim. Yalnız Saat 4te alabileceğim. Gelirse onuda size yazacağım.
Bu arada bu karışımı kadınlarda kullanabiliyor. Arı sütü ve polen Hücre yenileyici bir gıdaymış Kanser hastalarına öneriyorlarmış. Araştırıp okuduğumda çok şaşırdım.

Ben diyorum kii bir deneyin.

canım merhaba eğer maddi durumun yeterli değilse devlet hastanelerinin tüp bebek bölümünden randevu alabilirsin kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin yazabilir misin eğer devlet hast. yaptırır ya da devletten rapor alarak özel bi tüp bebek merkezine gidersen ödeyeceğin tutarın %80 nini devlet ödüyo geriye kalanı sana ait ama tabi bu gideceğin özel tüp bebek merkezinin sana vereceği fiyata bağlı ben mesela devletten raporumu alıp özele gidip yaptırdım 2.500 tl tüp bebek 690tl ilaçlar bi kere mahsus olmak üzere de 155 tl muayene ücreti ödedim ama tahliller falan biraz buldu yine de çok iyi tabii
mrb cnm öncelikle bebeğin hayırlı olsun hangi hastanede yaptırdın

Istanbul tük bebek merkezinde canım
bende rapor çıkartıyorum canım semiha şakirdeyim bugün kan testleri idrar ekg akciğer filmi onları yaptırdım doktorlara onaylatmam kaldı ama hangi hastanede yaptıracağıma kararsızım sizde sorun neydi ve hangi doktora yaptırdın kaçıncı denemen bizim pko ve amh 12.41 çıktı eşimde hareketli sayısı az

bende rapor çıkartıyorum canım semiha şakirdeyim bugün kan testleri idrar ekg akciğer filmi onları yaptırdım doktorlara onaylatmam kaldı ama hangi hastanede yaptıracağıma kararsızım sizde sorun neydi ve hangi doktora yaptırdın kaçıncı denemen bizim pko ve amh 12.41 çıktı eşimde hareketli sayısı az

Canım ben raporumu çapa devletten aldım bizimkisi erkek infertilitesiydi eşim kanserdi çok şükür atlattık fakat gördüğü kemoterapi sperm hücrelerine zarar verdi başında söylemişti doktoru kısır riski var olabilir olmayabilir de diye ama nitekim oldu bende de rahimde çok küçük rahimde perde çıktı hemen ameliyatla aldılar amh değerlerim normaldi sonrasında canım doktorum Emre beyle tanıştık ilk denemem oldu hamile kaldım tabi tedavi sırasında birçok risk ortaya çıktı bekledik daha doğrusu doktorum en doğru zamana kadar bekletti kendisine çok güveniyorum gidip de memnun kalmayanı henüz duymadım daha ayrıca son derece tecrübeli ve özverili hastasını tüm detayıyla bilgilendiriyor

Canım ben raporumu çapa devletten aldım bizimkisi erkek infertilitesiydi eşim kanserdi çok şükür atlattık fakat gördüğü kemoterapi sperm hücrelerine zarar verdi başında söylemişti doktoru kısır riski var olabilir olmayabilir de diye ama nitekim oldu bende de rahimde çok küçük rahimde perde çıktı hemen ameliyatla aldılar amh değerlerim normaldi sonrasında canım doktorum Emre beyle tanıştık ilk denemem oldu hamile kaldım tabi tedavi sırasında birçok risk ortaya çıktı bekledik daha doğrusu doktorum en doğru zamana kadar bekletti kendisine çok güveniyorum gidip de memnun kalmayanı henüz duymadım daha ayrıca son derece tecrübeli ve özverili hastasını tüm detayıyla bilgilendiriyor

geçmiş olsun cnmm benimde aklıma yattı emre bey inşallah herşeyin hayırlısı bilgilendirdiğin için sağol canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende yeni basladim tedaviye..doktor 5.000 civari dedi..ssk da karsilamiyormus 3 yilimiz dolmadigi icin..amh 1.3..yumurta
Bence hiç üzülme çünkü benm AMH değerim 0.6 idi ve bende yüksek dozla başladım transferim 11 Eylül de yapıldı ve dün sonuçlandı. Umudunu kaybetme hep olumlu düşün ve rabbimizden hayırlısını dilemeyi unutmayalım.... Umarım herşey yolunda gider

5 yıllık evliliğimizin son 3 yılında büyük umutlarla beklediğimiz bebeğimize kavuşmak istiyorduk. Başarısızlıkla sonuçlanan 2 aşılama ve bir tüp bebek denemesinden sonra başka bir hastanede yaptığımız diğer bir tüp bebek denemesi de yine başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Aşılamalarla birlikte toplam 4 denemede başından sonuna kadar bizim için hem büyük hayal kırıklığıyla hem de maddi olarak büyük sıkıntılarla doluydu. Her geçen gün içtiğimiz su ve yediğimiz yemekten tat almamaya başlamıştık. Ta ki Mustafa ACET ile tanışma fırsatı bulana kadar.Her şey o dakikadan sonra başladı. O güne kadar bizi kimsenin dinlemediği kadar dinleyen, tahlil sonuçlarımızı dikkatlice inceleyen ve en ufak ayrıntıya dahi dikkat eden, kendinden emin, insana güven veren, ticari kaygısı olmayan, her hastaya aynı ilacı vermeyen, hastanın durumuna göre ilaç veren ve tedavi uygulayan bir doktor vardı artık karşımızda. Ve Mustafa ACET doktorumuzla başladığımız ilk tedavi sonucunda bugün hamile olduğumu öğrendim. Şükürler olsun ki onun vesilesiyle bu sevinci yaşadık. Allaha binlerce kez şükürler olsun. Allahda Mustafa ACET'ten binlerce kez razı olsun. Dileyen,isteyen ancak bebeğine kavuşamayan herkese gönül rahatlığıyla doktorumuz Mustafa Bey'i tavsiye ediyorum.

Back
X