Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ilk doktor seciminde zorlanıyorumvalla volkan baltacı kim bilmiyorum ama bu ay bende ilk tüp bebek denememi yapıcam çok korkuyorum seninde mi ilk
hakkında hayirlisi olsun canım. İnsaallah iyi sonuçlar alırsın.ben doktor arastırmadım sadece hastane başarılarına baktım zaten çok fazla da bi alternatifim yok adana acıbadem prof. dr. volkan noyan
orda yaptırmadım ama sakın bğlent traşa gitmeArkadaslar dr. volkan baltacıda tüp bebek yaptıran varmı
neden canım ?orda yaptırmadım ama sakın bğlent traşa gitme
Çok saol bu bilgilerin için beni anlacak dinleyecek sorunumu çözebilecek en az o da benim kadar çocuk sahibi olmamı isteyecekk bir doktor lazım banaaa .. kesinlikle anlattığın doktorlarr gibi istemiyorumm çok ilgilenen bi dktorr lazmm .. çünküü benim gücüm klmadıı bu seferde olumsuzz bir sonuç olursa yıkılırımmmdevletin sosyal güvencesi olmayanlar için yapmış olduğu kampanyada o hastahanenin anlaşması var tabi ki herkes yararlansın buna hiç bir lafım yok.tüp bebek merkezi ana baba günü gibi gidince beklemek bir yana herkes çok yoğun bir muayene için bazen 1,5 saat bekliyorsun ve hızlı hızlı hiç bir şey konuşamadan doğru dürüst cevap bile alamadan seni dışarıya pas ediyorlar.bülent bey hastalarından bir haber dosyan elinde ama seni hiç tanımıyor bunun sıkıntısı neydi onu bile bilmiyor kaç kez geldin ne aşamadasın hiç haberi yok seni karşısına alıp da adam yerine bile koymuyor 2 tane muayene odası var sen muayene oluyorsun sen giyerken o diğer odaya geçmiş oluyor.ordaki bu işleri yöneten hanımları ararsın telefonu açmazlar sana geri dönecez derler dönmezler sonra.merkez seçerken 2 yere gidin konuşun size nasıl bir yol izleyeceğini anlatsın planlasın ve ona göre hareket edin.planlı programlı senin çocuğunun olmasını isteyene bir doktora git.bülent traş gibi hasta çok işim çok eser gürler kimse ağzını açmaya korkacağın doktoru seçme.ben yandım sen yanma
Çok sevindım canım daha güzel hberlerini alırız inş. Allah sağlıklı bir evlat nasip etsnkızlar ben dün adana acıbadem volkan noyan a gittim eşim ve bana yaklaşık 1 saat boyunca ne yol izleyeceğimizi anlattı sonra beni muayene etmek istediği için yanıma bir hemşire verdi ve o hemşire sanırsın ki annem o kadar ilgiliydi ve biz dün ilk adımımızı atmış olduk ilaçlarımı verdi :)))) ben çok memnun kaldım cumartesi tekrar gidicem kontrol için