tüp bebek

Benim 5 tüp bebek denemem
bugün 3 günüm test gunum syin 28
Doktor 14 test yapslim dedi norm
12 gün değilmiydi ya?
Beklemek cok zor

Benim 5 tüp bebek denemem
bugün 3 günüm test gunum syin 28
Doktor 14 test yapslim dedi norm
12 gün değilmiydi ya?
Beklemek cok zor
Hayırlısı olsun gülüm , umarım herşey gönlünce olur.
Ben üçüncü tüp bebeği denedim. 12. gün betahcg değerim iyiydi , 14. gün betahcg katlanmadığını görünce bayılıp ayılmıştım ama sonra katlamaya başlamıştı. Herhalde doktorun başlardaki betahcg değerlerinin olurda moralini bozma riskini almamak için 14. günde bakalım dedi diye düşünüyorum.

5 yıllık evliliğimizin son 3 yılında büyük umutlarla beklediğimiz bebeğimize kavuşmak istiyorduk. Başarısızlıkla sonuçlanan 2 aşılama ve bir tüp bebek denemesinden sonra başka bir hastanede yaptığımız diğer bir tüp bebek denemesi de yine başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Aşılamalarla birlikte toplam 4 denemede başından sonuna kadar bizim için hem büyük hayal kırıklığıyla hem de maddi olarak büyük sıkıntılarla doluydu. Her geçen gün içtiğimiz su ve yediğimiz yemekten tat almamaya başlamıştık. Ta ki Mustafa ACET ile tanışma fırsatı bulana kadar.Her şey o dakikadan sonra başladı. O güne kadar bizi kimsenin dinlemediği kadar dinleyen, tahlil sonuçlarımızı dikkatlice inceleyen ve en ufak ayrıntıya dahi dikkat eden, kendinden emin, insana güven veren, ticari kaygısı olmayan, her hastaya aynı ilacı vermeyen, hastanın durumuna göre ilaç veren ve tedavi uygulayan bir doktor vardı artık karşımızda. Ve Mustafa ACET doktorumuzla başladığımız ilk tedavi sonucunda bugün hamile olduğumu öğrendim. :anneadayı: Şükürler olsun ki onun vesilesiyle bu sevinci yaşadık. Allaha binlerce kez şükürler olsun. Allahda Mustafa ACET'ten binlerce kez razı olsun. Dileyen,isteyen ancak bebeğine kavuşamayan herkese gönül rahatlığıyla doktorumuz Mustafa Bey'i tavsiye ediyorum.

Biz de ilk tüp bebek denememizi yaptık. 6. Gün bhcg baktirdim dayanamayıp. Sonuç 4.68. Kafam çok karisik. Doktor 10. Gün baktirin dedi. bakalım cuma günü haber veririm sonucu.

Bu arada bir fikri olan var mi? Tutmadı mi sizce? Nolur bilenler cevap yazsın. İçim içimi yiyor. İki gün nasıl geçecek?

Bu arada bir fikri olan var mi? Tutmadı mi sizce? Nolur bilenler cevap yazsın. İçim içimi yiyor. İki gün nasıl geçecek?
Biz de ilk tüp bebek denememizi yaptık. 6. Gün bhcg baktirdim dayanamayıp. Sonuç 4.68. Kafam çok karisik. Doktor 10. Gün baktirin dedi. bakalım cuma günü haber veririm sonucu.
canım transfer sonrası uygulamalar hakkında malesef fikrim yok bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır değerlerle ilgili ama tahminimce dr un dediği gun sayı artık kendini göstermeye başlıyordur. son adet tarihinle transfer gununu verir misin seni de ekleyelim listemize ;)

happymeal .!.:
canım transfer sonrası uygulamalar hakkında malesef fikrim yok bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır değerlerle ilgili ama tahminimce dr un dediği gun sayı artık kendini göstermeye başlıyordur. son adet tarihinle transfer gununu verir misin seni de ekleyelim listemize :KK66:
28 Ekim son adet tarihim. Transfer 11 Kasim.

Test gününü bekleyenler
birbirimize destek olalim

arkadaşlar doktor bizede tüp bebek dedi ve ben çok korkuyorum cesaret edemiyorum eşimi oyalamaya başladım sıkıntı erkekde olunca yine bu iğneleri falan kullanıyormuyuz eşimde azospermi çıktı

yumurta bağışı veya sperm bağışı türkiye de olmuyormuş. kuzey kıbrısta yaptırabilir problemi olanlar. tavsiye edebileceğim doktor, kendi doktorum; dr. mürüde çakartaş. aynı zamanda cinsiyet seçimi de yapılabiliyor orada. ayrıca türkiyede 2 gebelik yerleştiriliyormuş, orada 4 taneye kadar yerleştirilebiliyor. mürüde hanım bana da 4 adet gebelik yerleştirdi. bakalım kaç tanesi tutucak.. 3 gün sonra neticemi alacağım.. sevgiler

Back
X